Bagel med røget laks og flødeost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagel med røget laks og flødeost

Bagel med røget laks og flødeost

2 portioner | med dild og soltørrede tomater

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. En velsmagende bagel laver du på kort tid, og den er lige så god til morgenmad, som til frokost. Vi luner vores bagels, smører dem med cremet flødeost, og topper dem med røget laks, soltørrede tomater og frisk dild.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Mælk
Fisk
Hvede
Byg
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Flødeost

(Indeholder Mælk)

50 g

Soltørrede tomater

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

2 stk

Sesambagel

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)

1 pose

Dild

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2632 kJ
Kalorier (kcal)629 kcal
Fedt29.7 g
Mættet fedt13.7 g
Kulhydrat66 g
Sukker9.7 g
Protein27.2 g
Salt4 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Varm bagels
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.

Del bagels på midten.

Placer bagels på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og gyldne.

TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Smør bagels
2

Overfør bagels til tallerkener og smør med flødeost.

Krydr med salt og peber.

Forbered grønt
3

Hak dild og soltørrede tomater groft.

Server
4

Top bagels med laks, dild og soltørrede tomater.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image