Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. En velsmagende bagel laver du på kort tid, og den er lige så god til morgenmad, som til frokost. Vi luner vores bagels, smører dem med cremet flødeost, og topper dem med røget laks, soltørrede tomater og frisk dild.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Flødeost
(Indeholder Mælk)
50 g
Soltørrede tomater
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder Fisk)
2 stk
Sesambagel
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)
1 pose
Dild
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.
Del bagels på midten.
Placer bagels på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og gyldne.
TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Overfør bagels til tallerkener og smør med flødeost.
Krydr med salt og peber.
Hak dild og soltørrede tomater groft.
Top bagels med laks, dild og soltørrede tomater.