Honning- og sojamarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og sojamarineret kylling

Honning- og sojamarineret kylling

med peanutsalat, fritter & hvidløgsmayo

Forkæl dine smagsreceptorer med vores skinnende honning og sojamarineret kylling, som sammen med den sprøde peanutsalat giver et varigt indtryk i både store og små munde. Dyp sprøde sesamfritter i en cremet hvidløgsmayo, og oplev en velplanlagt tumult af smage og aromaer, når de møder sprøde skalotteløg og koriander i ganen.

Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

25 g

Honning

10 g

Sesamfrø

300 g

Kyllingelårfilet

2 stk

Tomat

75 g

Blandet salat

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Peanuts

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)303 kcal
Energi (kJ)1268 kJ
Fedt27.45 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat12.11 g
Sukker10.3 g
Protein2.31 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Lav marinade
2

Pres eller hak hvidløg fint. Bland soja, honning, sesamfrø, olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og 1/2 hvidløg i en skål. Fjern overskydende fedt fra kylling. Skær i 2 cm tykke strimler.   Vend kylling i skålen med marinade. TIP: Fedt tilfører smag, så fjern ikke det hele!

Lav peanutsalat
3

Skær tomat i skiver. Hak peanuts groft. Vend tomat, peanuts, salat og en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middel varme. Pluk kylling op fra skålen med marinade med en madtang. Steg kylling i 10-14 min. Tilsæt marinade, når der er 5 min tilbage.

Lav hvidløgsmayo
5

Bland mayonnaise og resterende hvidløg i en lille skål.

Server
6

Anret kylling på tallerkener. Top med overskydende marinade fra panden. Server med fritter, peanutsalat og hvidløgsmayo.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image