Skøn hyggemad, som vil elskes af hele familien. Spaghettien har skiftet den klassiske kødsauce ud med en ny følgesvend. En super cremet sovs med bacon, porre, spinat, kørvel og pangrattato.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
30 g
Panko
1 pakke
Spaghetti
20 g
Finrevet ost
1 stk
Porre
1 pakke
Madlavningsfløde
2 stk
Hvidløgsfed
60 g
Spinat
4 g
Hvide Løjer & Urter
4 g
Grøntsagsbouillon
140 g
Bacon, tern
½ tsk
Salt (trin 5)
Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær porre i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.
Kog spaghetti i 7-9 min, eller indtil til ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Vend spaghetti med en smule olivenolie* i gryden.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt panko, og steg i 3-4 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en lille skål.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-4 min. Tilsæt porre, og steg videre i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min. Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og et skvæt pastavand, og lad simre på middel varme i 3-4 min. TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.
Tilsæt spinat, spaghetti og salt* [1/2 tsk | 1 tsk]. Smag til med peber*.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med pangrattato. Drys med revet ost.