topBanner
Farserede peberfrugter

Farserede peberfrugter

med oksekød & perlecouscous

Savner du et afslappende bål at hvile dine øjne på? Flyt din mest behagelige lænestol og sæt dig foran ovnen og se på, mens peberfrugterne blødgøres foran dine øjne og ost og creme fraiche smelter sammen.

Allergener:glutenmælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid45 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Rød peberfrugt

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Gulerod

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

1 pose

Bredbladet persille

250 g

Hakket oksekød

2 g

Cajun

150 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Hvidløgsfed

70 g

Tomatpuré

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3598 kJ
Kalorier (kcal)860 kcal
Fedt39 g
Mættet fedt22 g
Kulhydrat84 g
Sukker25 g
Protein45 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring vand i kog i en gryde. Skær peberfrugter i halve. Fjern kernehus. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie. Krydr med salt og peber. Bag i ovnen i 15 min.

2

Tilsæt perlecouscous til gryden med kogende vand. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet. Riv gulerod (uskrællet). Hak persille og skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hakket oksekød, gulerod og skalotteløg i 3-4 min. Tilsæt cajun (stærk!), tomatpuré, hvidløg og vand. Lad simre i 2-3 min. Tag panden af varmen. Tilsæt creme fraiche [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Rør rundt. Smag til med salt og peber.

4

Tag bagepladen med peberfrugter ud af ovnen. Fyld med oksekød. Drys med revet ost. Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil osten er gylden.

5

Bland persille (gem lidt til anretning) og resterende creme fraiche [½ pakke, 2 pers.] i gryden med perlecouscous. Smag til med salt og peber.

6

Anret perlecouscous på tallerkener. Top med farserede peberfrugter og resterende persille.