Savner du et afslappende bål at hvile dine øjne på? Flyt din mest behagelige lænestol og sæt dig foran ovnen og se på, mens peberfrugterne blødgøres foran dine øjne og ost og creme fraiche smelter sammen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.
170 g
Rød peberfrugt
250 g
Perlecouscous
(Indeholdergluten)1 dåse
Skalotteløg
4 dl
Gulerod
Finrevet ost
(Indeholdermælk, æg)Bredbladet persille
Hakket oksekød
Cajun
Hvidløgsfed
Crème fraiche
(Indeholdermælk)Tomatpuré
Vand*
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring vand* i kog i en gryde. Skær peberfrugter i halve. Fjern kernehus. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 15 min.
Tilsæt perlecouscous til gryden med kogende vand*. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet. Riv gulerod (uskrællet). Hak persille og skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hakket oksekød, gulerod og skalotteløg i 3-4 min. Tilsæt cajun (stærk!), tomatpuré, hvidløg og vand*. Lad simre i 2-3 min. Tag panden af varmen. Tilsæt creme fraiche [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Rør rundt. Smag til med salt* og peber*.
Tag bagepladen med peberfrugter ud af ovnen. Fyld med oksekød. Drys med revet ost. Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil osten er gylden.
Bland persille (gem lidt til anretning) og resterende creme fraiche [½ pakke, 2 pers.] i gryden med perlecouscous. Smag til med salt* og peber*.
Anret perlecouscous på tallerkener. Top med farserede peberfrugter og resterende persille.