topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret sej

Paneret sej

med rosmarinkartofler, salat & dilddressing

Let anker og gå på en gastronomisk aftentur sammen med sprød mandelpaneret mørksej og velduftende rosmarinkartofler. Ro gennem den cremede dilddressing og nyd, når smagene krydsbefrugtes i din mund. Med denne opskrift er det umuligt ikke at længes efter endnu en bid.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Fisk
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Finrevet ost

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

½ pose

Dild

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Agurk

60 g

Blandet salat

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Citron, økologisk

500 g

Kartofler

1 stk

Rosmarin

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 3)

efter behov

Vand (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)454 kcal
Energi (kJ)1900 kJ
Fedt9.75 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat60.37 g
Sukker7.4 g
Protein30.43 g
Salt1.2 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tern. Hak rosmarin fint. Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Drys med halvdelen af rosmarin, og dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Bland panering
2

Hak hvidløg fint. Riv citronskal, og del citron i to. Bland hvidløg, panko, citronskal, revet ost, olivenolie* [½ spsk | 1 spsk] og resterende rosmarin i en dyb tallerken. Krydr med salt* og peber*. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Paner fisk
3

Dup fisk tør med køkkenrulle. Vend fisk i æg og derefter i panering. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 3-4 min på hver side. VIGTIGT: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland dilddressing
4

Hak dild [½ pose, 2P] fint. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P], dild og et skvæt i citronsaft i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Bland salat
5

Skær agurk i tynde, halve skiver. Bland agurk, salat og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret fisk og kartofler på tallerkener. Dryp med dilddressing. Server med salat.