Cremet perlecouscous
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet perlecouscous

Cremet perlecouscous

med bacon, svampe & spinat

Cremet perlecouscous er perfekt mad, når tiden er knap og sultne maver skriger efter mad. Samtidigt som perlecouscous koger, steger vi bacon, svampe og zucchini. Så blander vi alt og tilsætter spinat, creme fraiche & basilikum. En perfekt hverdagsret, der laves på under en halv time!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

200 g

Champignon

1 stk

Zucchini

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pose

Basilikum

140 g

Bacon, tern

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)674 kcal
Energi (kJ)2819 kJ
Fedt30.32 g
Mættet fedt14.3 g
Kulhydrat67.16 g
Sukker7.5 g
Protein27.23 g
Salt4.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid.

Forbered grøntsager
2

Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg fint. Skær svampe i tynde skiver. Hak zucchini fint. Hak basilikum fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. 

Steg bacon & svampe
3

Opvarm en stor stegepande på høj varme. Steg bacon og svampe i 2-3 min, og skru ned til middelhøj varme. Tilsæt løg, hvidløg og zucchini, og steg videre i 3-4 min. Tilsæt sojasauce og et stort nip peber*, og skru ned til middel varme.

Tilsæt perlecouscous
4

Tilsæt færdigkogt perlecouscous, creme fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af basilikum.

Tilsæt spinat
5

Tilsæt spinat, og vend indtil den er faldet sammen. Krydr med et nip peber*.

Server
6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med resterende basilikum.