topBanner
Baconsandwich

Baconsandwich

med svampe & æble

Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil tilberede din mad i god tid, eller hvis du vil lave noget ekstra ud af mad til en picnic. Her har vi kombineret smager, som (næsten) alle elsker. Lækkert brød med persille smag. Sprødstegt bacon, skøn salat, stegte svampe og syrlig æble.

Tags:Hurtig
Allergener:sulfitterglutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

125 g

Bacon, skiver

200 g

Champignon

1 stk

Rødløg

3 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

2 stk

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

1 stk

Æble

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3646 kJ
Kalorier (kcal)871 kcal
Fedt52 g
Mættet fedt12 g
Kulhydrat75 g
Sukker14 g
Protein23 g
Salt3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15 min.

2

Skær svampe i tynde skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svampe, rødløg, balsamico og halvdelen af hvidløg, og steg i 5 min.

4

Hak persille fint. Bland persille, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] og resterende hvidløg i en lille skål.

5

Skær brød over på midten og på langs. Smør med persilleolie. Varm i ovnen i 7-8 min. Skær æble i tynde skiver.

6

Smør underbolle med mayonnaise. Fyld med svampe, rødløg, bacon, salat og æble. Top med overbolle.