topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baconsandwich

Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil tilberede din mad i god tid, eller hvis du vil lave noget ekstra ud af mad til en picnic. Her har vi kombineret smager, som (næsten) alle elsker. Lækkert brød med persille smag. Sprødstegt bacon, skøn salat, stegte svampe og syrlig æble.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

15 ml

Balsamico

125 g

Bacon, skiver

200 g

Champignon

1 stk

Rødløg

3 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Æble

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)880 kcal
Energi (kJ)3683 kJ
Fedt52.26 g
Mættet fedt12.2 g
Kulhydrat76.92 g
Sukker15.9 g
Protein23.33 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag bacon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15 min.

Forbered grøntsager
2

Skær svampe i tynde skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Steg svampe
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svampe, rødløg, balsamico og halvdelen af hvidløg, og steg i 5 min.

Bland persilleolie
4

Hak persille fint. Bland persille, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] og resterende hvidløg i en lille skål.

Varm brød
5

Skær brød over på midten og på langs. Smør med persilleolie. Varm i ovnen i 7-8 min. Skær æble i tynde skiver.

Server
6

Smør underbolle med mayonnaise. Fyld med svampe, rødløg, bacon, salat og æble. Top med overbolle.