Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil tilberede din mad i god tid, eller hvis du vil lave noget ekstra ud af mad til en picnic. Her har vi kombineret smager, som (næsten) alle elsker. Lækkert brød med persille smag. Sprødstegt bacon, skøn salat, stegte svampe og syrlig æble.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
125 g
Bacon, skiver
1 stk
Løg
12 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
2 stk
Tomat
2 stk
Gulerod
1 stk
Æble
1 stk
Forårsløg
1 stk
Salat
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
10 g
Solsikkekerner
(Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder, Jordnødder)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
1.5 tsk
Sukker (trin 2)
2 spsk
Vand* (trin 2)
1 spsk
Vand (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
½ tsk
Sukker (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15 min.
Skær svampe i tynde skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.
Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svampe, rødløg, balsamico og halvdelen af hvidløg, og steg i 5 min.
Hak persille fint. Bland persille, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] og resterende hvidløg i en lille skål.
Skær brød over på midten og på langs. Smør med persilleolie. Varm i ovnen i 7-8 min. Skær æble i tynde skiver.
Smør underbolle med mayonnaise. Fyld med svampe, rødløg, bacon, salat og æble. Top med overbolle.