Skip to main content
American BLT brioche sandwich
American BLT brioche sandwich

American BLT brioche sandwich

with balsamic onions and fresh apple salad

Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil tilberede din mad i god tid, eller hvis du vil lave noget ekstra ud af mad til en picnic. Her har vi kombineret smager, som (næsten) alle elsker. Lækkert brød med persille smag. Sprødstegt bacon, skøn salat, stegte svampe og syrlig æble.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Bacon, skiver

1 stk

Løg

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

2 stk

Tomat

2 stk

Gulerod

1 stk

Æble

1 stk

Forårsløg

1 stk

Salat

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

10 g

Solsikkekerner

(Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1.5 tsk

Sukker (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)3572 kJ
Kalorier (kcal)854 kcal
Fedt51.5 g
Mættet fedt13.6 g
Kulhydrat73.6 g
Sukker34.1 g
Kostfibre8.5 g
Protein23.1 g
Salt3.5 g
Trans Fat0.2 g
Potassium303.6 mg
Calcium19.8 mg
Iron0.4 mg

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag bacon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15 min.

2

Skær svampe i tynde skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

3

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svampe, rødløg, balsamico og halvdelen af hvidløg, og steg i 5 min.

4

Hak persille fint. Bland persille, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] og resterende hvidløg i en lille skål.

5

Skær brød over på midten og på langs. Smør med persilleolie. Varm i ovnen i 7-8 min. Skær æble i tynde skiver.

6

Smør underbolle med mayonnaise. Fyld med svampe, rødløg, bacon, salat og æble. Top med overbolle.