Skip to main content
Yoghurtmarineret kylling
Yoghurtmarineret kylling

Yoghurtmarineret kylling

med honningbagte grøntsager og perlecouscous

I aften frister vi med saftige kyllingestrimler, som marineres i Mamas favorit og yoghurt, og derefter steges til perfektion. Imens kyllingen marineres, laver du en fantastisk salat med perlecouscous og persilleyoghurt. Server med honningsbagte grøntsager, og så kan den kulinariske fest begynde.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12.5 g

Honning

1 stk

Citron

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

125 g

Cherrytomater

170 g

Perlecouscous

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja, Æg, Lupin)

4 g

Kyllingebouillon

150 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Kyllingebryststrimler

1 stk

Rødløg

1 stk

Bredbladet persille

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til marinade

½ tsk

Salt til marinade

4 dl

Vand til perlecouscous

½ tsk

Salt til perlecouscous

½ spsk

Smør til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)3213 kJ
Kalorier (kcal)768 kcal
Fedt21.7 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat86.1 g
Sukker19.1 g
Kostfibre9.6 g
Protein52.7 g
Salt4.7 g
Potassium57.6 mg
Calcium9.2 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.

Halver cherrytomater.

Skær rødløg i 2 cm både.

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med honning og en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

Mariner kylling
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Skær citron i både.

Bland kylling, Mamas Favorit, hvidløg, olivenolie, halvdelen af yoghurt, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Kog perlecouscous
3

Bring vand, kyllingebouillon og salt i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil bløde.

Hæld overskydende vand fra.

Steg kylling
4

Smelt smør i en stor stegepande på middel varme, når perlecouscousen har 10 min tilbage.

Steg kylling og marinade i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt persilleyoghurt
5

Imens, hak persille fint.

Bland persille og resterende yoghurt i en lille skål.

Vend persilleyoghurt i gryden med færdigkogt perlecouscous.

Krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret perlecouscous, grøntsager og kylling i dybe tallerkener.

Server med citronbåde.