I aften frister vi med saftige kyllingestrimler, som marineres i Mamas favorit og yoghurt, og derefter steges til perfektion. Imens kyllingen marineres, laver du en fantastisk salat med perlecouscous og persilleyoghurt. Server med honningsbagte grøntsager, og så kan den kulinariske fest begynde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12.5 g
Honning
1 stk
Citron
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
125 g
Cherrytomater
170 g
Perlecouscous
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja, Æg, Lupin)
4 g
Kyllingebouillon
150 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
300 g
Kyllingebryststrimler
1 stk
Rødløg
1 stk
Bredbladet persille
2 stk
Gulerod
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Olie til marinade
½ tsk
Salt til marinade
4 dl
Vand til perlecouscous
½ tsk
Salt til perlecouscous
½ spsk
Smør til stegning
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.
Halver cherrytomater.
Skær rødløg i 2 cm både.
Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med honning og en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Skær citron i både.
Bland kylling, Mamas Favorit, hvidløg, olivenolie, halvdelen af yoghurt, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Bring vand, kyllingebouillon og salt i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil bløde.
Hæld overskydende vand fra.
Smelt smør i en stor stegepande på middel varme, når perlecouscousen har 10 min tilbage.
Steg kylling og marinade i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, hak persille fint.
Bland persille og resterende yoghurt i en lille skål.
Vend persilleyoghurt i gryden med færdigkogt perlecouscous.
Krydr med et nip salt og peber.
Anret perlecouscous, grøntsager og kylling i dybe tallerkener.
Server med citronbåde.