Skip to main content
Vegetarisk ragu-fyldt zucchini med ternet bacon
Vegetarisk ragu-fyldt zucchini med ternet bacon

Vegetarisk ragu-fyldt zucchini med ternet bacon

med oreganokartofler og radisesalat

Lyst til vegetarisk ragu? Vores Vegetarisk ragu-fyldt zucchini er fuld af aromatiske smage, der giver dig krydderier og comfort food. Nyd smagen af krydret, mør zucchini og ostegratineret ragu i hver en bid.

Allergener:
Egg
Senf
Gluten
Gerste
Soja
Milk
Celery

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Zucchini

50 g

Mayonnaise

4 g

Souvlaki-krydderi

500 g

Kartofler

180 g

Plantefars

1 stk

Worcestershiresauce

75 g

Radiser

20 g

Finrevet ost

1 g

Oregano, tørret

40 g

Rucola

4 g

Grøntsagsbouillon

35 g

Tomatpuré

1 stk

Løg

140 g

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

½ dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3602 kJ
Kalorier (kcal)861 kcal
Fedt49 g
Mættet fedt12.1 g
Kulhydrat65 g
Sukker14.1 g
Kostfibre13.2 g
Protein39.4 g
Salt8.6 g
Potassium1207.6 mg
Calcium9.6 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Tilbered zucchini
2

Imens, del zucchini på langs, og skrab indmad ud med en teske i en skål.

Placer zucchini med udhulet side opad på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med halvdelen af Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber.

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil mør.

Lav ragu
3

Hak løg og zucchini-indmad fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg plantefars, løg, zucchini-indmad, Souvlaki-krydderi, resterende Hvide Løjer & Urter og salt i 4-5 min, eller indtil løgene er bløde.

Tilsæt tomatpuré, worcestershire sauce, vand og grøntsagsbouillon, og steg i 2-3 min, eller indtil saucen er let tyknet.

Forbered grøntsager
4

Imens, skyl rucola.

Skær radiser i tynde skiver.

Fyld zucchini
5

Fyld færdigbagt zucchini med ragu.

Top med finrevet ost.

Bag i ovnen i 1-2 min, eller indtil osten er smeltet.

Bland rucola, radiser, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
6

Fordel kartofler, zucchini og salat på tallerkener.

Server med mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image