I aften frister vi med en fantastisk alt-i-en ret med et væld af skønne ingredienser. Vi steger svinekød, zucchini og tomat, og lader dem derefter simre i en fantastisk sauce med hvidløg, fløde, kyllingebouillon og masser af skønne krydderier. Vi vender rigatoni i stegepanden, og topper med revet ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Zucchini
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
250 g
Hakket svinekød
2 stk
Tomat
4 g
Middelhavsdrøm
4 g
Kyllingebouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
180 g
Pasta
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Æg, Mælk)
1 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær zucchini i 1/2 cm halve skiver.
Hak tomat groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svinekød med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt zucchini og tomat, og steg i 2-3 min, eller indtil møre.
Tilsæt hvidløg, Mamas Favorit og Middelhavsdrøm, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, kyllingebouillon, salt og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen er for tør.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Drys med finrevet ost.