Skip to main content
Cremet laksepasta

Cremet laksepasta

med revet zucchini og frisk dild

Laks og pasta er en vindende duo, og i aften får de selskab af et væld af andre skønne ingredienser. Vi steger løg, hvidløg, zucchini, gulerod og laks, og lader dem derefter simre i en cremet sauce med crème fraiche, grøntsagsbouillon og dild. Vi vender tagliatelle i saucen, og så er den fantastiske alt-i-en ret klar at serveres.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Fisk
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

250 g

Laksefilet

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Løg

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

250 g

Tagliatelle, frisk

(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: cashewnødder, Bløddyr, Mælk, Nødder, Krebsdyr, Æg, Soja, Sennep, Fisk)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Dild

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til fisk

2 dl

Gemt pastavand

¼ tsk

Salt til pasta

Næringsindhold

Energi (kJ)3672 kJ
Kalorier (kcal)878 kcal
Fedt42.8 g
Mættet fedt13.7 g
Kulhydrat85.4 g
Sukker10.7 g
Kostfibre7.6 g
Protein41.6 g
Kolesterol100 mg
Salt4 g
Potassium621.4 mg
Calcium18.1 mg
Iron0.5 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Riv zucchini groft.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær citron i både.

Hak dild fint.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og hvidløg i 2-3 min.

Tilsæt zucchini og gulerod, og steg i 3 min. Fjern skind fra laks, og skær i 2 cm tern. Krydr med et nip salt og peber.

Steg laks
3

Tilæst laks til panden, og steg i 6-7 min.

VIGTIGT: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Kog pasta
4

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en kop pastavand, og hæld resten fra. Kom pasta tilbage i gryden.

Lav sauce
5

Tilsæt creme fraiche, pastavand, et skvæt citronsaft, grøntsagsbouillon, dild (gem lidt til anretning) og salt til panden, og lad simre i 4-5 min.

Krydr med et nip peber.

Tilsæt pasta, og vend forsigtigt med sauce.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med resterende dild.

Server med citronbåde.