Laks og pasta er en vindende duo, og i aften får de selskab af et væld af andre skønne ingredienser. Vi steger løg, hvidløg, zucchini, gulerod og laks, og lader dem derefter simre i en cremet sauce med crème fraiche, grøntsagsbouillon og dild. Vi vender tagliatelle i saucen, og så er den fantastiske alt-i-en ret klar at serveres.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Zucchini
250 g
Laksefilet
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Løg
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
250 g
Tagliatelle, frisk
(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: cashewnødder, Bløddyr, Mælk, Nødder, Krebsdyr, Æg, Soja, Sennep, Fisk)
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Dild
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Gulerod
1 spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til fisk
2 dl
Gemt pastavand
¼ tsk
Salt til pasta
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Riv zucchini groft.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær citron i både.
Hak dild fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og hvidløg i 2-3 min.
Tilsæt zucchini og gulerod, og steg i 3 min. Fjern skind fra laks, og skær i 2 cm tern. Krydr med et nip salt og peber.
Tilæst laks til panden, og steg i 6-7 min.
VIGTIGT: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en kop pastavand, og hæld resten fra. Kom pasta tilbage i gryden.
Tilsæt creme fraiche, pastavand, et skvæt citronsaft, grøntsagsbouillon, dild (gem lidt til anretning) og salt til panden, og lad simre i 4-5 min.
Krydr med et nip peber.
Tilsæt pasta, og vend forsigtigt med sauce.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med resterende dild.
Server med citronbåde.