Skip to main content
Hurtig asiatisk svine- og kalvekødsbowl
Hurtig asiatisk svine- og kalvekødsbowl

Hurtig asiatisk svine- og kalvekødsbowl

med stegt pak choi og nudler

Nudler er et oplagt valg, når der hurtigt skal mad på bordet. Aftenens opskrift er dog alt andet en kedelig! Vi steger hakket svine- og kalvekød, pak choi og gulerod, og krydrer med sød chilisauce, sojasauce og sataysauce. Vi vender nudlerne i stegepanden, og topper med crunchy peanuts og koriander.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Jordnødder
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Sataysauce

(Indeholder: Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

4 g

Goan Xacuti

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Koriander

1 stk

Pak choi

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder: Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

50 ml

Sojasauce

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede)

1 g

Chiliflager

80 g

Sød chilisauce

75 g

Spidskål, skåret

½ stk

Skalotteløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Gemt nudelvand

Næringsindhold

Energi (kJ)3480 kJ
Kalorier (kcal)832 kcal
Fedt29.9 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat96.9 g
Sukker34.1 g
Kostfibre8.5 g
Protein42.6 g
Kolesterol0.3 mg
Salt8 g
Potassium292.7 mg
Calcium58.8 mg
Iron0.8 mg

Fremgangsmåde

Steg hakket kød
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet.

Imens, hak pak choi groft.

Skær skalotteløg i tynde skiver.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Kog nudler
2

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Lav sauce
3

Tilsæt Goan Xacuti, chiliflager, skalotteløg, pak choi, spidskål og gulerod til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil kødet er gennemstegt.

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, sataysauce og nudelvand, og tag af varmen.

Tilsæt nudler, og vend sammen.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Server
4

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med koriander og peanuts.