
Nudler er et oplagt valg, når der hurtigt skal mad på bordet. Aftenens opskrift er dog alt andet en kedelig! Vi steger hakket svine- og kalvekød, pak choi og gulerod, og krydrer med sød chilisauce, sojasauce og sataysauce. Vi vender nudlerne i stegepanden, og topper med crunchy peanuts og koriander.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
50 g
Sataysauce
(Indeholder: Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
4 g
Goan Xacuti
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Koriander
1 stk
Pak choi
150 g
Udonnudler, tørrede
(Indeholder: Gluten, Hvede)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
50 ml
Sojasauce
(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede)
1 g
Chiliflager
80 g
Sød chilisauce
75 g
Spidskål, skåret
½ stk
Løg
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Gemt nudelvand

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet.
Imens, hak pak choi groft.
Skær skalotteløg i tynde skiver.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.

Tilsæt Goan Xacuti, chiliflager, skalotteløg, pak choi, spidskål og gulerod til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil kødet er gennemstegt.
Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, sataysauce og nudelvand, og tag af varmen.
Tilsæt nudler, og vend sammen.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med koriander og peanuts.