Nudler er et oplagt valg, når der hurtigt skal mad på bordet. Aftenens opskrift er dog alt andet en kedelig! Vi steger hakket svine- og kalvekød, pak choi og gulerod, og krydrer med sød chilisauce, sojasauce og sataysauce. Vi vender nudlerne i stegepanden, og topper med crunchy peanuts og koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Sataysauce
(Indeholder: Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
4 g
Goan Xacuti
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Koriander
1 stk
Pak choi
150 g
Udonnudler, tørrede
(Indeholder: Gluten, Hvede)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)
50 ml
Sojasauce
(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede)
1 g
Chiliflager
80 g
Sød chilisauce
75 g
Spidskål, skåret
½ stk
Skalotteløg
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Gemt nudelvand
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet.
Imens, hak pak choi groft.
Skær skalotteløg i tynde skiver.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Tilsæt Goan Xacuti, chiliflager, skalotteløg, pak choi, spidskål og gulerod til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil kødet er gennemstegt.
Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, sataysauce og nudelvand, og tag af varmen.
Tilsæt nudler, og vend sammen.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med koriander og peanuts.