Skip to main content
Hurtige sur-søde rejenudler
Hurtige sur-søde rejenudler

Hurtige sur-søde rejenudler

med saltede peanuts og frisk forårsløg

Er der virkelig travlt i dag? Så er denne ret lige til højrebenet – super velsmagende og super hurtig med minimal indsats. Kog nudler. Find en stor stegepande frem. Bland nogle løg, wokblanding, rejer, nudler og spændende asiatiske saucer sammen. Bom - færdig. Toppet med peanuts, sesamfrø og friske forårsløg for en ekstra velsmagende oplevelse.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Under 650 kcal
Spis mig først
Comfort Food
Allergener:
Jordnødder
Krebsdyr
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

1 stk

Hvidløgsfed

50 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

200 g

Wokblanding

1 g

Chiliflager

1 stk

Løg

80 g

Sød chilisauce

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

1 stk

Forårsløg

150 g

Mienudler

(Indeholder: Hvede, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til rejer

Næringsindhold

Energi (kJ)2361 kJ
Kalorier (kcal)564 kcal
Fedt10.4 g
Mættet fedt1.6 g
Kulhydrat88.5 g
Sukker31.3 g
Kostfibre4.8 g
Protein26.7 g
Kolesterol78.3 mg
Salt7.1 g
Potassium163.1 mg
Calcium33.5 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Snit forårsløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg rejer
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og wokblanding i 3-4 min, eller indtil næsten møre. Steg rejer med salt i 3-4 min, eller indtil gennemstegte. Tilsæt hvidløg, sojasauce, hvidvinseddike, chiliflager, sød chilisauce og nudler, vend sammen, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. - Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med peanuts, sesamfrø og forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image