Er der virkelig travlt i dag? Så er denne ret lige til højrebenet – super velsmagende og super hurtig med minimal indsats. Kog nudler. Find en stor stegepande frem. Bland nogle løg, wokblanding, rejer, nudler og spændende asiatiske saucer sammen. Bom - færdig. Toppet med peanuts, sesamfrø og friske forårsløg for en ekstra velsmagende oplevelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
1 stk
Hvidløgsfed
50 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
200 g
Wokblanding
1 g
Chiliflager
1 stk
Løg
80 g
Sød chilisauce
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)
1 stk
Forårsløg
150 g
Mienudler
(Indeholder: Hvede, Gluten)
¼ tsk
Salt til rejer
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Snit forårsløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og wokblanding i 3-4 min, eller indtil næsten møre. Steg rejer med salt i 3-4 min, eller indtil gennemstegte. Tilsæt hvidløg, sojasauce, hvidvinseddike, chiliflager, sød chilisauce og nudler, vend sammen, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. - Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med peanuts, sesamfrø og forårsløg.