
Er der virkelig travlt i dag? Så er denne ret lige til højrebenet – super velsmagende og super hurtig med minimal indsats. Kog nudler. Find en stor stegepande frem. Bland nogle løg, wokblanding, rejer, nudler og spændende asiatiske saucer sammen. Bom - færdig. Toppet med peanuts, sesamfrø og friske forårsløg for en ekstra velsmagende oplevelse.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
1 stk
Hvidløgsfed
50 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
200 g
Wokblanding
1 g
Chiliflager
1 stk
Løg
80 g
Sød chilisauce
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
1 stk
Forårsløg
150 g
Mienudler
(Indeholder: Hvede, Gluten)
¼ tsk
Salt til rejer

Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Snit forårsløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og wokblanding i 3-4 min, eller indtil næsten møre. Steg rejer med salt i 3-4 min, eller indtil gennemstegte. Tilsæt hvidløg, sojasauce, hvidvinseddike, chiliflager, sød chilisauce og nudler, vend sammen, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. - Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med peanuts, sesamfrø og forårsløg.