Urtepaneret sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Urtepaneret sej

Urtepaneret sej

med ovnbagte rodfrugter og mild urtedressing

I aften frister vi med en fantastisk kombination som hele familien kommer til at elske. Rene smage af perfekt stegt sej, som har fået ekstra smag af at paneres med dild og persille. Bagte rodfrugter, en frisk salat med citron og rucola og en mild urtedressing.

Tags:
Nem
Kalorielet
Allergener:
Sulfitter
Hvede
Gluten
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

2 stk

Rødbede

2 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron

40 g

Rucola

1 pose

Dild

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)633 kcal
Energi (kJ)2647 kJ
Fedt29.7 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat61.7 g
Sukker23.5 g
Protein31.1 g
Salt3.1 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter 
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødbede (uskrællet), gulerod (uskrællet) og kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie [1 spsk | 2 spsk], krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Bland salat
2

Imens, hak persille og dild fint.

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.

Skyl rucola. 

Bland olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], et stort skvæt citronsaft, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt og peber i en skål.

Vend rucola i skålen lige inden servering.

Lav urtedressing
3

Bland fraiche og halvdelen af dild og halvdelen af persille i en lille skål, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

Paner fisk
4

Bland panko, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], et stort skvæt citronsaft og resterende dild og persille i en skål. 

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og peber.

Vend fisk i panering.

Bag fisk
5

Placer fisk på en anden bageplade med bagepapir, og top med overskydende panering.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gennemstegt, når rodfrugterne har 10 tilbage.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret rodfrugter på tallerkener.

Top med rucolasalat, fisk og urtedressing.