Urtepaneret sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Urtepaneret sej

Urtepaneret sej

med ovnbagte rodfrugter og mild urtedressing

I aften frister vi med en fantastisk kombination som hele familien kommer til at elske. Rene smage af perfekt stegt sej, som har fået ekstra smag af at paneres med dild og persille. Bagte rodfrugter, en frisk salat med citron og rucola og en mild urtedressing.

Tags:
Under 650 kcal
Nem
Mad i fad
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

2 stk

Rødbede

2 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron

40 g

Rucola

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Dild

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)633 kcal
Energi (kJ)2647 kJ
Fedt28.45 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat63.42 g
Sukker23.5 g
Protein32.47 g
Salt3.1 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter 
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær rødbede (uskrællet), gulerod (uskrællet) og kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie [1 spsk | 2 spsk], krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Bland salat
2

Hak persille og dild fint.

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.

Skyl rucola under koldt vand i et dørslag. 

Bland olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], et stort skvæt citronsaft, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt og peber i en skål.

Vend rucola i skålen lige inden servering.

Lav urtedressing
3

Bland yoghurt og halvdelen af dild og persille i en lille skål, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

Paner fisk
4

Bland panko, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], et stort skvæt citronsaft og resterende dild og persille i en skål. 

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og peber.

Vend fisk i panering.

Bag fisk
5

Placer fisk på en anden bageplade med bagepapir, og top med resterende panering.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gennemstegt, når rodfrugterne har 10 tilbage.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret rodfrugter på tallerkener.

Top med rucolasalat, fisk og urtedressing.