Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bao-boller er super luftige, dampede brød, som man spiser i mange asiatiske lande. Vi fylder vores baos med svinekød glaseret i asiatisk woksauce og sprøde gulerodsbånd, og så topper vi med asiatisk mayonnaise. Perfekte når du vil servere noget lidt ud over det sædvanlige!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
6 stk
Bao-boller
(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)
1 stk
Gulerod
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder: Gluten, Sesam, Soja, Hvede)
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
2 spsk
Mel til kød
¼ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Skær svinekød i 2 cm stykker.
Bland svinekød, hvedemel og salt i en mellemstor skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
Tilsæt asiatisk woksauce, og steg videre i 1-2 min, indtil svinekød er dækket af sauce.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 70 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Anret gulerodsbånd og svinekød i bao-boller, og dryp med asiatisk mayonnaise.