Skip to main content
”Sticky pork”-bao boller
”Sticky pork”-bao boller

”Sticky pork”-bao boller

2 portioner | med asiatisk woksauce og gulerodsbånd

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bao-boller er super luftige, dampede brød, som man spiser i mange asiatiske lande. Vi fylder vores baos med svinekød glaseret i asiatisk woksauce og sprøde gulerodsbånd, og så topper vi med asiatisk mayonnaise. Perfekte når du vil servere noget lidt ud over det sædvanlige!

Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

6 stk

Bao-boller

(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)

1 stk

Gulerod

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja, Sesam)

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja, Sesam, Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mel til kød

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)2702 kJ
Kalorier (kcal)646 kcal
Fedt22.8 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat68.3 g
Sukker22.9 g
Kostfibre3.8 g
Protein39.8 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Steg svinekød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Skær svinekød i 2 cm stykker.

Bland svinekød, hvedemel og salt i en mellemstor skål.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Tilsæt asiatisk woksauce, og steg videre i 1-2 min, indtil svinekød er dækket af sauce.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Forbered gulerod
2

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Varm bao-boller
3

Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 70 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Anret gulerod og svinekød i bao-boller, og dryp med asiatisk mayonnaise.