Skip to main content
Glaseret svinekøds-bao boller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Glaseret svinekøds-bao boller

2 portioner | med asiatisk woksauce og gulerodsbånd

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bao-boller er super luftige, dampede brød, som man spiser i mange asiatiske lande. Vi fylder vores baos med svinekød glaseret i asiatisk woksauce og sprøde gulerodsbånd, og så topper vi med asiatisk mayonnaise. Perfekte når du vil servere noget lidt ud over det sædvanlige!

Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

6 stk

Bao-boller

(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)

1 stk

Gulerod

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder: Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mel til kød

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2766 kJ
Kalorier (kcal)661 kcal
Fedt23.1 g
Mættet fedt4.1 g
Kulhydrat70.9 g
Sukker23.1 g
Protein40.8 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Skær svinekød i 2 cm stykker.

Bland svinekød, hvedemel og salt i en mellemstor skål.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Tilsæt asiatisk woksauce, og steg videre i 1-2 min, indtil svinekød er dækket af sauce.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

2

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

3

Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 70 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

4

Anret gulerodsbånd og svinekød i bao-boller, og dryp med asiatisk mayonnaise.