Skip to main content
”Sticky pork”-bao boller

”Sticky pork”-bao boller

2 portioner | med asiatisk woksauce og gulerodsbånd

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bao-boller er super luftige, dampede brød, som man spiser i mange asiatiske lande. Vi fylder vores baos med svinekød glaseret i asiatisk woksauce og sprøde gulerodsbånd, og så topper vi med asiatisk mayonnaise. Perfekte når du vil servere noget lidt ud over det sædvanlige!

Allergener:
Gluten
Sesam
Soja
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

8 stk

Bao-boller

1 stk

Gulerod

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder: Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mel til kød

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)1782 kJ
Kalorier (kcal)426 kcal
Fedt22.6 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat23.2 g
Sukker13.3 g
Kostfibre2.1 g
Protein32.4 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Steg svinekød
1

Bring en mellemstor gryde med vand i kog, hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Skær svinekød i 2 cm stykker.

Bland svinekød, hvedemel og salt i en mellemstor skål.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Tilsæt asiatisk woksauce, og steg videre i 1-2 min, indtil svinekød er dækket af sauce.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Forbered gulerod
2

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Varm bao-boller
3

Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 40 sek i mikrobølgeovnen, eller placer i en si, og damp under låg over det kogende vand i gryden i 3-5 min.

TIP: For det bedste resultat, tilbered bollerne lige før servering, så de forbliver varme og bløde.

Server
4

Anret gulerod og svinekød i bao-boller, og dryp med asiatisk mayonnaise.