Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Broccoli er en skøn grøntsag, som kan varieres på mange forskellige måder. Her damper vi vores broccolibuketter, og forkæler dem med frisk og syrlig citronsaft og sprøde solsikkekerner. Perfekt tilbehør til kød og fisk, men også til salater og andre vegetariske retter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Broccoli
1 stk
Citron
20 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder, Jordnødder)
½ tsk
Salt til grøntsager
Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.
Halver citron.
Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middel varme.
Overfør broccoli til stegepanden, og vend sammen.
Tilsæt et skvæt vand, dæk med låg, og lad dampe i 5-6 min, eller indtil broccoli er mør og lysende grøn.
Tag stegepanden af varmen, tilsæt et stort skvæt citronsaft, og krydr med salt og et nip peber.
Top broccoli med solsikkekerner, og server.