Dampet citronbroccoli med solsikkekerner
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Dampet citronbroccoli med solsikkekerner

Dampet citronbroccoli med solsikkekerner

2 portioner | Det perfekte tilbehør

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Broccoli er en skøn grøntsag, som kan varieres på mange forskellige måder. Her damper vi vores broccolibuketter, og forkæler dem med frisk og syrlig citronsaft og sprøde solsikkekerner. Perfekt tilbehør til kød og fisk, men også til salater og andre vegetariske retter.

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Broccoli

1 stk

Citron

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)549 kJ
Kalorier (kcal)131 kcal
Fedt5.9 g
Mættet fedt0.6 g
Kulhydrat8.7 g
Sukker4.5 g
Protein7.2 g
Salt1.3 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern. 

Halver citron.

Damp broccoli
2

Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middel varme. 

Overfør broccoli til stegepanden, og vend sammen.

Tilsæt et skvæt vand, dæk med låg, og lad dampe i 5-6 min, eller indtil broccoli er mør og lysende grøn.

Krydr broccoli
3

Tag stegepanden af varmen, tilsæt et stort skvæt citronsaft, og krydr med salt og et nip peber.

Server
4

Top broccoli med solsikkekerner, og server.