HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Oksekød
topBanner
Asiatisk oksekød

Asiatisk oksekød

med hvidløgsris, mango, mynte & koriander

Denne vietnamesiske ret med hakket oksekød og perfekt afbalancerede asiatiske smage vil gøre dig blød i knæene. Inviter dine smagsløg på en uforglemmelig date med aromatisk hvidløgsris, solmodnet mango, forfriskende mynte og koriander.

Allergener:glutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Mynte & koriander

25 ml

Basmatiris

250 g

Hvidløgsfed

1.33 spsk

Chili

1 spsk

Lime

2 tsk

Ingefær

3 dl

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Mango

Agurk

Agurk, piccolo

Gulerod

Hakket oksekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

Olivenolie*

Sukker*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)397.0231 kcal
Energi (kJ)1661.1448 kJ
Fedt28.2698 g
Mættet fedt11.6 g
Kulhydrat12.3275 g
Sukker6.5 g
Protein26.4545 g
Salt4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Kog ris under låg i 10-12 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Halver chili på langs. Fjern kerner. Hak fint. Skær lime i både. Skræl og riv ingefær.

3

Bland chili (stærk!), ingefær, limesaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], sukker* [2 tsk, 2 pers | 3 tsk, 4 pers], soja, olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og resterende hvidløg i en skål. Stil til side.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 1-2 min. Tilsæt marinade. Lad simre i 8-10 min.

5

Skær mango i 1 cm tern. Skær agurk i skiver. Skræl og riv gulerod. Hak mynteblade og koriander (med stilk) fint.

6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener. Top med mango, gulerod, agurk, mynte, koriander og oksekød. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*.