topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk svinekød

Asiatisk svinekød

med hvidløgsris & koriander

Denne ret med svinekød, der er glaseret i en guddommelig aromatiseret marinade, har alt, hvad dine sanser drømmer om: syrlig lime, salt soja og skarp ingefær, der sammen med et nip sukker får det bedste ud af det møre kød. I selskab med aromatisk hvidløgsris og knasende peanuts er det umuligt at mislykkes, og vi lover, at både små og store vil bede om mere!

Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

2 stk

Gulerod

50 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Jasminris

200 g

Spidskål

1 stk

Forårsløg

20 g

Peanuts

300 g

Svinekamfilet

10 g

Sesamfrø

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

¼ tsk

Salt

4.5 tsk

Sukker

3.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)717 kcal
Energi (kJ)2998 kJ
Fedt29.86 g
Mættet fedt12.7 g
Kulhydrat77.88 g
Sukker12.6 g
Protein38.79 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Pres eller hak hvidløg. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Kog ris i 15-20 min, eller indtil vandet er absorberet.

Bland marinade
2

Skræl og riv ingefær fint. Skær lime i både. Bland resterende hvidløg, ingefær, soja, sukker*, sesamfrø og limesaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, pers.] i en skål.

Forbered grøntsager
3

Snit spidskål fint. Riv gulerod. Snit forårsløg fint. Hak peanuts groft.

Steg kød
4

Skær svinekød i 2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svinekød i 1 min. Tilsæt marinade. Steg under omrøring i 2 min.

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt spidskål og gulerod. Steg under omrøring i 2-4 min.

Server
6

Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager på tallerkener. Top med forårsløg, koriander og peanuts. Server med limebåde.