topBanner
Asiatisk svinekød

Asiatisk svinekød

med hvidløgsris & koriander

Børnevenlig

Denne ret med svinekød, der er glaseret i en guddommelig aromatiseret marinade, har alt, hvad dine sanser drømmer om: syrlig lime, salt soja og skarp ingefær, der sammen med et nip sukker får det bedste ud af det møre kød. I selskab med aromatisk hvidløgsris og knasende peanuts er det umuligt at mislykkes, og vi lover, at både små og store vil bede om mere!

Tags:Hurtig
Allergener:glutensojasesamjordnøddermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Ingefær

1 stk

Lime

50 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

10 g

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

200 g

Spidskål

2 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

300 g

Svinekamfilet

1 pose

Koriander

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 spsk

Sukker*

3.5 dl

Vand*

20 g

Smør*

(Indeholdermælk)

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2391 kJ
Kalorier (kcal)572 kcal
Fedt17 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat89 g
Sukker20 g
Protein15 g
Salt6 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Pres eller hak hvidløg. Opvarm en smule olivenolie og en klat smør i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand og et nip salt. Bring i kog. Sænk til lav varme. Kog ris i 15-20 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skræl og riv ingefær fint. Skær lime i både. Bland resterende hvidløg, ingefær, soja, sukker, sesamfrø og limesaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, pers.] i en skål.

3

Snit spidskål fint. Riv gulerod. Snit forårsløg fint. Hak peanuts groft.

4

Skær svinekød i 2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svinekød i 1 min. Tilsæt marinade. Steg under omrøring i 2 min.

5

Tilsæt spidskål og gulerod. Steg under omrøring i 2-4 min.

6

Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager på tallerkener. Top med forårsløg, koriander og peanuts. Server med limebåde.