Skip to main content
Asiatisk svinekød

Asiatisk svinekød

med hvidløgsris & koriander

4.2
(1,3 t)

Denne ret med svinekød, der er glaseret i en guddommelig aromatiseret marinade, har alt, hvad dine sanser drømmer om: syrlig lime, salt soja og skarp ingefær, der sammen med et nip sukker får det bedste ud af det møre kød. I selskab med aromatisk hvidløgsris og knasende peanuts er det umuligt at mislykkes, og vi lover, at både små og store vil bede om mere!

Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

2 stk

Gulerod

50 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Jasminris

200 g

Spidskål

1 stk

Forårsløg

20 g

Peanuts

300 g

Svinekamfilet

10 g

Sesamfrø

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Citrusfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

¼ tsk

Salt

4.5 tsk

Sukker

3.5 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)716.5 kcal
Energi (kJ)2997.8 kJ
Fedt29.9 g
Mættet fedt12.7 g
Kulhydrat77.9 g
Sukker12.6 g
Kostfibre2.2 g
Protein38.8 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Pres eller hak hvidløg. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Kog ris i 15-20 min, eller indtil vandet er absorberet.

Bland marinade
2

Skræl og riv ingefær fint. Skær lime i både. Bland resterende hvidløg, ingefær, soja, sukker*, sesamfrø og limesaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, pers.] i en skål.

Forbered grøntsager
3

Snit spidskål fint. Riv gulerod. Snit forårsløg fint. Hak peanuts groft.

Steg kød
4

Skær svinekød i 2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svinekød i 1 min. Tilsæt marinade. Steg under omrøring i 2 min.

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt spidskål og gulerod. Steg under omrøring i 2-4 min.

Server
6

Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager på tallerkener. Top med forårsløg, koriander og peanuts. Server med limebåde.