topBanner
Cremet pasta

Cremet pasta

med kylling, citron & persille

Gør noget ekstra ud af denne uges pastaret. Denne opskrift tikker alt, du kan ønske dig - den er fyldt med gode smag, hurtig at tilberede og har en vidunderlig cremet sauce, hvor sennep er stjernen. Sammen med kylling og friske krydderier såsom citron, hvidløg og persille er det 100% jackpot.

Allergener:mælkægglutensojasennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

3 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Citron

1 pose

Kruspersille

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

300 g

Kyllingelårfilet

250 g

Penne

(Indeholdergluten, soja)

150 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

4 g

Kyllingebouillon

12.5 g

Sennep

(Indeholdersennep)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3969 kJ
Kalorier (kcal)949 kcal
Fedt39 g
Mættet fedt17 g
Kulhydrat101 g
Sukker13 g
Protein50 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Skær rødløg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Hak persille fint. Riv citronskal. Skær citron i både.

2

Kog pasta i 11 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1,5 dl, 2 pers. | 3 dl, 4 pers.]. Si vand fra. Hæld pasta tilbage i gryden.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Skær kylling i 2 cm tern. Steg i 3-4 min. Krydr med salt og peber. Stil til side på en tallerken.

4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og rødløg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg og citronskal. Steg i 1 min. Tilsæt creme fraiche, kyllingebouillon, pastavand og sennep [1/2 pakke, 2 pers.]. Rør rundt.

5

Tilsæt pasta, kylling og et skvæt citronskal. Lad simre indtil gennemvarmet. Smag til med salt og peber.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med revet ost og persille. Server med resterende citronbåde.