
Gør noget ekstra ud af denne uges pastaret. Denne opskrift tikker alt, du kan ønske dig - den er fyldt med gode smag, hurtig at tilberede og har en vidunderlig cremet sauce, hvor sennep er stjernen. Sammen med kylling og friske krydderier såsom citron, hvidløg og persille er det 100% jackpot.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
3 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Citrusfrugt
1 pose
Kruspersille
20 g
Finrevet ost
300 g
Kyllingelårfilet
250 g
Penne
150 g
Crème fraiche
4 g
Kyllingebouillon
12.5 g
Sennep
(Indeholder: Sennep)

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær rødløg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Hak persille fint. Riv citronskal. Skær citron i både.

Kog pasta i 11 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1,5 dl, 2 pers. | 3 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld pasta tilbage i gryden.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Skær kylling i 2 cm tern. Steg i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side på en tallerken.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og rødløg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg og citronskal. Steg i 1 min. Tilsæt creme fraiche, kyllingebouillon, pastavand og sennep [1/2 pakke, 2 pers.]. Rør rundt.

Tilsæt pasta, kylling og et skvæt citronskal. Lad simre indtil gennemvarmet. Smag til med salt* og peber*.

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med revet ost og persille. Server med resterende citronbåde.