HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHalloumiburger
topBanner
Halloumiburger

Halloumiburger

med fritter, syltede løg & agurkesalat

Smag en storslået, vegetarisk burger af den fineste gede- og komælk, der fører dig hele vejen til det cypriotiske landskab. Lad halloumien få selskab af let opvarmede briocheboller, smurt med et tyndt lag mayonnaise. Krydr burgeren med en forfriskende hjemmelavet salsa og nyd noterne af koriander, lime og rødløg.

Tags:Vegetarisk
Allergener:ægsennepsulfitterglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Blandet salat

1 stk

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

25 ml

Bagekartoffel

2 stk

Rødløg

200 g

Forårsløg

3 tsk

Agurk

1 dl

Mynte

Lime

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

Briocheboller

(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdesesam, soja, nødder)

Halloumi

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Sukker*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3087.792 kJ
Kalorier (kcal)738 kcal
Fedt40.66 g
Mættet fedt18.3 g
Kulhydrat56.935 g
Sukker19.1 g
Protein31.0075 g
Salt3.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær bagekartoffel til fritter. Fordel fritter på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 30-35 min.

2

Skær rødløg i tynde skiver. Snit forårsløg fint. Skær agurk i tern. Hak mynte fint. Skær lime i både.

3

Opvarm sukker*, hvidvinseddike og vand* i en lille kasserolle. Tilsæt rødløg, når sukkeret er smeltet, og lad simre i 2 min.

4

Fisk rødløg op fra kasserollen med en gaffel, og stil til side i en skål. Reducer eddiken til en tyk sirup. Tilsæt forårsløg, agurk og mynte til skålen med rødløg. Lad siruppen køle af, og hæld den over grøntsagerne. Tilsæt en skvæt limesaft, og rør rundt.

5

Varm boller i ovnen i 3-4 min. Skær halloumi i 1,5-2 cm tykke skiver. Opvarm en smule vand* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi i 4-5 min på hver side.

6

Smør boller med mayonnaise, og fyld med salat, halloumi og salsa. Server med limebåde.