Sprød kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød kylling

Sprød kylling

med ovnbagt broccoli & vilde ris

I aften laver vi superlækker, perfekt stegt sprød kylling med spændende tilbehør. Sprød, ovnbagt broccoli, vilde ris og cremet hvidløgsdressing. En favorit for hele familien.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

250 g

Broccoli

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

280 g

Kyllingebryst

2 stk

Gulerod

150 g

Vilde basmatiris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)715 kcal
Energi (kJ)2990 kJ
Fedt18.08 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat82.71 g
Sukker11.8 g
Protein51.9 g
Salt2.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris, grøntsagsbouillon og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile indtil servering. TIP: Fjern ikke låget.

Bag broccoli & gulerod
2

Skær broccoli i små buketter. Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min.

Forbered panering
3

Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko med Hvide Løjer & Urter og et stort nip salt* og peber* i en anden dyb tallerken.

Paner kylling
4

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Vend kylling i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.

Steg kylling
5

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-5 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. Hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint, og bland med fraiche [1/2 pakke, 2P] og mayonnaise i en lille skål. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret ris, broccoli, gulerod og kylling på tallerkener. Server med hvidløgsdressing.