I aften laver vi superlækker, perfekt stegt sprød kylling med spændende tilbehør. Sprød, ovnbagt broccoli, vilde ris og cremet hvidløgsdressing. En favorit for hele familien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Hvide Løjer & Urter
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
250 g
Broccoli
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
280 g
Kyllingebryst
2 stk
Gulerod
150 g
Vilde basmatiris
1 stk
Æg (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris, grøntsagsbouillon og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile indtil servering. TIP: Fjern ikke låget.
Skær broccoli i små buketter. Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min.
Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko med Hvide Løjer & Urter og et stort nip salt* og peber* i en anden dyb tallerken.
Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Vend kylling i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-5 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. Hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint, og bland med fraiche [1/2 pakke, 2P] og mayonnaise i en lille skål. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret ris, broccoli, gulerod og kylling på tallerkener. Server med hvidløgsdressing.