HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSojaglaseret Svinekamfilet
topBanner
Sojaglaseret svinekamfilet

Sojaglaseret svinekamfilet

med hvidløgsris og ovnbagt broccoli

Her byder vi på en rigtig luksuriøs og spændende lørdagsret. Svinekamfilet, broccoli og pak choi steges i ovnen, og får derefter en spændende smag af en glaze med sojasauce, sriracha og sød chilisauce. Mens vi steger kød og grøntsager til perfektion, koger vi hvidløgsris og sylter gulerod!

Tags:Børnevenlig
Allergener:GlutenSojaSulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svinekamfilet

250 g

Broccoli

150 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(IndeholderGluten, Soja)

10 g

Sriracha

200 g

Pak choi

1 stk

Gulerod

12.5 ml

Hvidvinseddike

(IndeholderSulfitter)

20 g

Sød chilisauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 4)

3 dl

Vand (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Hvedemel (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)605 kcal
Energi (kJ)2532 kJ
Fedt9.95 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat82.33 g
Sukker15.8 g
Protein44.09 g
Salt5.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Dub svinekød tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend svinekød i hvedemel* [1 spsk | 2 spsk] på en tallerken. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 2-3 min på hver side, og overfør til en bageplade med bagepapir.

2

Skær broccoli i 2 cm buketter. Skær pak choi i 2 cm skiver. Fordel broccoli på samme bageplade. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag broccoli og svinekød i ovnen i 6-7 min. Tilsæt pak choi, dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt*, og bag videre i 3-4 min.

3

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1/4 spsk I 1/2 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

4

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Bland gulerod, sukker* [1/2 tsk | 1 spsk] og hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P] i en skål, og stil til side.

5

Pisk sriracha [1/2 pakke, 2P], sojasauce og vand* [1/2 dl | 1 dl] sammen i en mellemstor skål. Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt glace, og lad koge i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Tag panden af varmen, og tilsæt sød chilisauce [1/2 pakke, 2P]. Skær svinekød i tynde skiver.

6

Anret ris og svinekød i dybe tallerkener. Top med broccoli, pak choi og gulerod. Dryp med glace.