Sojaglaseret svinekamfilet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sojaglaseret svinekamfilet

Sojaglaseret svinekamfilet

med hvidløgsris og ovnbagt broccoli

Her byder vi på en rigtig luksuriøs og spændende lørdagsret. Svinekamfilet, broccoli og pak choi steges i ovnen, og får derefter en spændende smag af en glaze med sojasauce, sriracha og sød chilisauce. Mens vi steger kød og grøntsager til perfektion, koger vi hvidløgsris og sylter gulerod!

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

250 g

Broccoli

150 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

10 g

Sriracha

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod

12.5 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

20 g

Sød chilisauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 4)

3 dl

Vand (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Hvedemel (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2532 kJ
Kalorier (kcal)605 kcal
Fedt10 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat82.3 g
Sukker15.8 g
Protein44.1 g
Salt5.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg kød
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Dub svinekød tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend svinekød i hvedemel* [1 spsk | 2 spsk] på en tallerken. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 2-3 min på hver side, og overfør til en bageplade med bagepapir.

Bag kød og grøntsager
2

Skær broccoli i 2 cm buketter. Skær pak choi i 2 cm skiver. Fordel broccoli på samme bageplade. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag broccoli og svinekød i ovnen i 6-7 min. Tilsæt pak choi, dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt*, og bag videre i 3-4 min.

Kog ris
3

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1/4 spsk I 1/2 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Sylt gulerod
4

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Bland gulerod, sukker* [1/2 tsk | 1 spsk] og hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P] i en skål, og stil til side.

Lav glace
5

Pisk sriracha [1/2 pakke, 2P], sojasauce og vand* [1/2 dl | 1 dl] sammen i en mellemstor skål. Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt glace, og lad koge i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Tag panden af varmen, og tilsæt sød chilisauce [1/2 pakke, 2P]. Skær svinekød i tynde skiver.

Server
6

Anret ris og svinekød i dybe tallerkener. Top med broccoli, pak choi og gulerod. Dryp med glace.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image