HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSød Chilistegt Svinekød
topBanner
Sød chilistegt svinekød

Sød chilistegt svinekød

med jasminris og hvidløgsstegte grøntsager

Vi håber I er sultne, fordi aftenens opskrift frister med en masse godt! Vi steger svinekød, som får en fantastisk smag af at blive stegt sammen med sød chilisauce og sojasauce. Vi serverer sød chilistegt svinekød med luftige jasminris og hvidløgsstegt zucchini, gulerod og pak choi.

Tags:Under 650 kcalHurtigProteinrig
Allergener:SelleriGlutenSojaSesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svinekamfilet

150 g

Jasminris

4 g

Grøntsagsbouillon

(IndeholderSelleri)

1 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Zucchini

25 ml

Sojasauce

(IndeholderGluten, Soja)

40 g

Sød chilisauce

½ stk

Lime

10 g

Sesamfrø

(IndeholderSesamKan indeholdeNødder, Jordnødder)

1 stk

Pak choi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)627 kcal
Energi (kJ)2622 kJ
Fedt14.19 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat83.07 g
Sukker18.4 g
Protein40.18 g
Salt7.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en mellemstor gryde. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Hak pak choi groft. Skær zucchini i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg zucchini og gulerod i 3-4 min, og krydr med salt [½ tsk | 1 tsk]. Tilsæt pak choi og hvidløg, og steg videre i 1 min. Bland sød chilisauce, sojasauce og et skvæt limesaft i en lille skål. Overfør stegte grøntsager til en skål med låg.

4

Krydr svinekød med et nip salt. Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande. Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

5

Tilsæt sauce til stegepanden, og lad simre i 30 sek, eller indtil let tyknet.

6

Anret ris og grøntsager på tallerkener. Drys med sesamfrø. Top med svinekød og sauce fra panden. Server med limebåde.