topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sød chilistegt svinekød

Sød chilistegt svinekød

med jasminris og hvidløgsstegte grøntsager

Vi håber I er sultne, fordi aftenens opskrift frister med en masse godt! Vi steger svinekød, som får en fantastisk smag af at blive stegt sammen med sød chilisauce og sojasauce. Vi serverer sød chilistegt svinekød med luftige jasminris og hvidløgsstegt zucchini, gulerod og pak choi.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Selleri
Hvede
Soja
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

150 g

Jasminris

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Zucchini

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

40 g

Sød chilisauce

½ stk

Lime

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

1 stk

Pak choi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)627 kcal
Energi (kJ)2622 kJ
Fedt14.19 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat83.07 g
Sukker18.4 g
Protein40.18 g
Salt7.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en mellemstor gryde. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Hak pak choi groft. Skær zucchini i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg zucchini og gulerod i 3-4 min, og krydr med salt [½ tsk | 1 tsk]. Tilsæt pak choi og hvidløg, og steg videre i 1 min. Bland sød chilisauce, sojasauce og et skvæt limesaft i en lille skål. Overfør stegte grøntsager til en skål med låg.

Steg svinekød
4

Krydr svinekød med et nip salt. Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande. Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

Tilsæt sauce
5

Tilsæt sauce til stegepanden, og lad simre i 30 sek, eller indtil let tyknet.

Server
6

Anret ris og grøntsager på tallerkener. Drys med sesamfrø. Top med svinekød og sauce fra panden. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image