topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte koftaer

Pandestegte koftaer

med granatæbletabouleh og mild yoghurt

I aften laver vi lækre koftas, der får et spændende twist af, at farsen indeholder Panamad og hvidløg. Et farverigt og indbydende tilbehør er granatæbletabouleh med bulgur, agurk, tomat og spinat. Vi topper med cremet yoghurt og smukt grøn mynte, og så er maden færdig!

Tags:
Under 650 kcal
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

250 g

Hakket svine-/kalvekød

15 g

Panko

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 pose

Mynte

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Agurk

½ stk

Granatæble

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)544 kcal
Energi (kJ)2274 kJ
Fedt20.7 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat47.1 g
Sukker13.4 g
Protein38.5 g
Salt5.7 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring saltet vand* [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Bland fars
2

Pres eller hak hvidløg fint. Bland hakket svine-/kalvekød, Panamad, æg* [1 stk | 2 stk], panko [1/2 pose, 2P], salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og hvidløg i en skål, og krydr med et nip peber*. Rul fars til 6 x 2,5 cm koftaer (3 pr. person).

Steg koftaer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg koftaer i 11-12 min. VIGTIGT: Koftaerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered råvarer
4

Skær agurk i 1 cm tern og tomat i 2 cm tern. Rul granatæble [1/2 stk, 2P] mellem hænderne, så frøene løsnes, og skær over på midten. Løsn frøene med hænderne i en skål med vand*. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand* i en si. TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Bland tabouleh
5

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Hak mynte fint. Bland bulgur med agurk, tomat, spinat og granatæble i en skål. Krydr med salt* [1 tsk | 2 tsk] og et nip peber*.

Server
6

Anret granatæbletabouleh og koftaer i dybe tallerkener. Drys med mynte. Top med en klat yoghurt.