HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegte Koftaer
topBanner
Pandestegte koftaer

Pandestegte koftaer

med granatæbletabouleh og mild yoghurt

I aften laver vi lækre koftas, der får et spændende twist af, at farsen indeholder Panamad og hvidløg. Et farverigt og indbydende tilbehør er granatæbletabouleh med bulgur, agurk, tomat og spinat. Vi topper med cremet yoghurt og smukt grøn mynte, og så er maden færdig!

Tags:Under 650 kcal
Allergener:GlutenMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Panamad

250 g

Hakket svine-/kalvekød

15 g

Panko

(IndeholderGluten)

85 g

Bulgur

(IndeholderGluten)

1 pose

Mynte

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Agurk

½ stk

Granatæble

60 g

Spinat

75 g

Yoghurt

(IndeholderMælk)

1 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)544 kcal
Energi (kJ)2274 kJ
Fedt20.59 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat47.09 g
Sukker13.4 g
Protein38.45 g
Salt5.7 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring saltet vand* [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden. TIP: Vandet skal være lige så salt som havvand.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Bland hakket svine-/kalvekød, Panamad, æg* [1 stk | 2 stk], panko [½ pose, 2P], salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og hvidløg i en skål, og krydr med et nip peber*. Rul fars til 6 x 2,5 cm koftaer (3 pr. person).

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg koftaer i 11-12 min. VIGTIGT: Koftaerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Skær agurk i 1 cm tern og tomat i 2 cm tern. Rul granatæble [1/2 stk, 2P] mellem hænderne, så frøene løsnes, og skær over på midten. Løsn frøene med hænderne i en skål med vand*. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand* i en si. TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

5

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Hak mynte fint. Bland bulgur med agurk, tomat, spinat og granatæble i en skål. Krydr med salt* [1 tsk | 2 tsk] og et nip peber*.

6

Anret granatæbletabouleh og koftaer i dybe tallerkener. Drys med mynte. Top med en klat yoghurt.