Pandestegt kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt kylling

Pandestegt kylling

med bagte grøntsager og cremet pebersauce

Hvem kan sige nej til kylling, ovnbagte kartofler og grøntsager, og en fantastisk pebersauce? Vi ovnbager kartofler, rødløg, gulerødder og peberfrugt, som vi har krydret med vores skønne krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Samtidig steger vi kylling til perfektion, og tilbereder en vidunderlig pebersauce med fløde og persille!

Tags:
Kalorielet
Hvedefri
Proteinrig
Nem
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

280 g

Kyllingebryst

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

500 g

Kartofler

4 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2376 kJ
Kalorier (kcal)568 kcal
Fedt16.1 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat62.5 g
Sukker18.9 g
Protein42.3 g
Salt1.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. 

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i 2 cm både. 

Skær gulerod (uskrællet) i stave.

Skær peberfrugt i 1 cm tykke strimler. 

Hak persille fint.

Bag kartofler og grøntsager
3

Fordel kartofler, rødløg, gulerod og peberfrugt på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Middelhavsdrøm og et stort nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Steg kylling
4

Krydr kylling med et nip salt. 

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet. Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav pebersauce
5

Sænk varmen på stegepanden til middellav varme.

Tilsæt vand [2 spsk | 4 spsk], madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon og et nip peber, og rør rundt. 

Tilsæt kødsaft fra tallerkenen med kylling, og lad simre i 2-3 min. 

Tilsæt persille, og smag til med salt.

Server
6

Anret kylling og grøntsager på tallerkener.

Top med pebersauce.