Hvem kan sige nej til kylling, ovnbagte kartofler og grøntsager, og en fantastisk pebersauce? Vi ovnbager kartofler, rødløg, gulerødder og peberfrugt, som vi har krydret med vores skønne krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Samtidig steger vi kylling til perfektion, og tilbereder en vidunderlig pebersauce med fløde og persille!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
280 g
Kyllingebryst
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Peberfrugt
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
500 g
Kartofler
4 g
Middelhavsdrøm
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
2 spsk
Vand (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Skær rødløg i 2 cm både.
Skær gulerod (uskrællet) i stave.
Skær peberfrugt i 1 cm tykke strimler.
Hak persille fint.
Fordel kartofler, rødløg, gulerod og peberfrugt på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Middelhavsdrøm og et stort nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Krydr kylling med et nip salt.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet. Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Sænk varmen på stegepanden til middellav varme.
Tilsæt vand [2 spsk | 4 spsk], madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon og et nip peber, og rør rundt.
Tilsæt kødsaft fra tallerkenen med kylling, og lad simre i 2-3 min.
Tilsæt persille, og smag til med salt.
Anret kylling og grøntsager på tallerkener.
Top med pebersauce.