HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOvnbagte Grøntsager
topBanner
Ovnbagte grøntsager

Ovnbagte grøntsager

med græsk salatost & hvidløgsbrød

Den perfekte opskrift når det skal gå hurtigt at få mad i maven, og selvom det er simple ingredienser, kompromitterer du ikke et sekund med smagene! I stedet får du det bedste ud af både tomater, peberfrugter og løg ved at koncentrere smagene i ovnen sammen med en vidunderlig krydderiblanding á la Middelhavet. Dens smagsintensitet kommer til sin ret, når du tilføjer dem til den velsmagende tomatgryden og top med græsk salatost. Server med ristet basilikum og hvidløgsbrød, og nyd hver bid.

Tags:Under 650 kcalHurtigVegetarisk
Allergener:mælksellerigluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Finthakkede tomater

1 pakke

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

4 g

Spinat

2.5 spsk

Hakkede tomater

Cherrytomater

Middelhavsdrøm

Kikærter

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Gul peberfrugt

Rødløg

Hvidløgsfed

Basilikum

Stenovnsbagt baguette

(IndeholderglutenKan indeholdesesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Olivenolie*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)298.71 kcal
Energi (kJ)1249.8025 kJ
Fedt22.306 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat14.4325 g
Sukker1.4 g
Protein7.345 g
Salt1.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær cherrytomater i halve. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær rødløg i både.  

2

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Drys med Middelhavsdrøm. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.

3

Hak basilikum fint. Pres eller hak hvidløg fint. Bland basilikum, hvidløg og olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

4

Skær brød [½ stk, 2 pers.] over på langs. Smør med hvidløgsolie. Læg på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil gylden.

5

Opvarm hakkede tomater og grøntsagsbouillon i en gryde ved middel varme. Tilsæt grøntsager. Lad simre i 1 min. Tilsæt spinat og en klat smør*. Lad simre under omrøring i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret grøntsager i dybe tallerkener. Top med smulret salatost [½ pakke, 2 pers.]. Server med hvidløgsbrød.