Ovnbagte grøntsager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagte grøntsager

Ovnbagte grøntsager

med græsk salatost & hvidløgsbrød

Den perfekte opskrift når det skal gå hurtigt at få mad i maven, og selvom det er simple ingredienser, kompromitterer du ikke et sekund med smagene! I stedet får du det bedste ud af både tomater, peberfrugter og løg ved at koncentrere smagene i ovnen sammen med en vidunderlig krydderiblanding á la Middelhavet. Dens smagsintensitet kommer til sin ret, når du tilføjer dem til den velsmagende tomatgryden og top med græsk salatost. Server med ristet basilikum og hvidløgsbrød, og nyd hver bid.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Finthakkede tomater

75 g

Græsk salatost

60 g

Spinat

pakke

Hakkede tomater

125 g

Cherrytomater

4 g

Middelhavsdrøm

1 pakke

Kikærter

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

½ stk

Baguette

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 spsk

Olivenolie

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)299 kcal
Energi (kJ)1250 kJ
Fedt22.3 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat14.4 g
Sukker1.4 g
Protein7.3 g
Salt1.4 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær cherrytomater i halve. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær rødløg i både.  

Bag grøntsager
2

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Drys med Middelhavsdrøm. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.

Bland hvidløgsolie
3

Hak basilikum fint. Pres eller hak hvidløg fint. Bland basilikum, hvidløg og olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Bag brød
4

Skær brød [½ stk, 2 pers.] over på langs. Smør med hvidløgsolie. Læg på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil gylden.

Lav sauce
5

Opvarm hakkede tomater og grøntsagsbouillon i en gryde ved middel varme. Tilsæt grøntsager. Lad simre i 1 min. Tilsæt spinat og en klat smør*. Lad simre under omrøring i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret grøntsager i dybe tallerkener. Top med smulret salatost [½ pakke, 2 pers.]. Server med hvidløgsbrød.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image