Skip to main content
Kokospaneret sej
Kokospaneret sej

Kokospaneret sej

med mangosalsa og cajunmayonnaise

Ugens fisk frister med et væld af spændende ingredienser. Vi paneret sej i kokosmel og panko, og steger den sprød. Samtidig koger vi ingefærris, som vi derefter anretter i form af en kuppel. Vi laver også en frisk mangosalsa med tomat og en spicy cajunmayonnaise, og så topper vi herlighederne med frisk koriander.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Pesce
Gluten
Hvede
Egg
Senf
Schwefeldioxide und Sulfite

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

2 stk

Tomat

½ stk

Mango

1 stk

Koriander

150 g

Langkornede hvide ris

25 g

Panko

50 g

Mayonnaise

4 g

Ay Cajun-ba

15 g

Kokosmel

2 tsk

Ingefær

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til dressing

Næringsindhold

Energi (kJ)3783 kJ
Kalorier (kcal)904 kcal
Fedt41.2 g
Mættet fedt9.4 g
Kulhydrat97.9 g
Sukker14.5 g
Kostfibre6.1 g
Protein34.1 g
Kolesterol0.1 mg
Salt5.9 g
Trans Fat0.2 g
Potassium246 mg
Calcium11 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Kog ingefærris
1

Riv ingefær (uskrællet) fint. 

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme. 

Svits ingefær i 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt vand, og bring i kog. 

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav mangosalsa
2

Imens, skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.

Hak tomat groft.

Bland mango, tomat, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Paner fisk
3

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko, kokosmel og halvdelen af Ay Cajun-ba i en tredje dyb tallerken.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav cajunmayonnaise
5

Imens, hak koriander fint.

Bland mayonnaise, resterende Ay Cajun-ba, et skvæt vand, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risen får form som en kuppel. Fortsæt med risen til resten af portionerne.

Anret fisk og mangosalsa ved siden af.

Top med koriander.

Server med cajunmayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image