topBanner
Kyllingefajita

Kyllingefajita

med bønner & tomatsalsa

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en fajitafest med masser af spændende tilbehør. Bønnemashen får sin karakteristiske smag fra krydderiet Sriracha. Tomatsalsaen byder på en perfekt blanding af sødt, salt og surt.

Tags:BørnevenligHurtig
Allergener:mælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Tomat

½ pakke

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 pakke

Sorte bønner

4 g

Tex-Mex

300 g

Kyllingebrystfilet

½ stk

Rødløg

½ stk

Chili

1 pose

Koriander

20 g

Sriracha

8 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2910 kJ
Kalorier (kcal)696 kcal
Fedt14 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat77 g
Sukker9 g
Protein53 g
Salt4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær tomat i 1 cm tern.

Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint.

Halver chili [½ stk, 2 pers.], fjern kerner, og hak fint.

Hak koriander groft.

Skær kylling i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Skyl bønner under koldt vand* i en si.

2

Bland kylling med Tex Mex og en smule olivenolie* i en skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en mellemstor stegepande ved middel varme.

Tilsæt kylling, og steg i 4-5 min, eller indtil gennemstegt.

4

Kom bønner og Sriracha i en skål, og mos groft med en gaffel.

Overfør til en stegepande, tilsæt en smule olivenolie*. Opvarm i 2-4 min.

5

Bland tomat, rødløg, chili, et nip sukker*, en smule olivenolie* og halvdelen af koriander i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.] og resterende koriander i en anden skål, og smag til med salt* og peber*.

Varm tortillabrød i 10 sek på en tør pande eller i mikrobølgeovn.

6

Fyld tortillabrød med bønner, kylling og tomatsalsa.

Top med fraiche.