Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en fajitafest med masser af spændende tilbehør. Bønnemashen får sin karakteristiske smag fra krydderiet Sriracha. Tomatsalsaen byder på en perfekt blanding af sødt, salt og surt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.
1 pakke
Tomat
8 stk
Koriander
280 g
Fraiche
(Indeholdermælk)5 g
Sorte bønner
20 g
Tortillabrød
(Indeholdergluten)Chili
Kyllingebrystfilet
Tex-Mex
Rødløg
Sriracha
Skær tomat i 1 cm tern. Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Halver chili [½ stk, 2 pers.], fjern kerner, og hak fint. Hak koriander groft. Skær kylling i 2 cm tern på et andet skærebræt. Skyl bønner under koldt vand* i en si.
Bland kylling med Tex Mex og en smule olivenolie* i en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en mellemstor stegepande ved middel varme. Tilsæt kylling, og steg i 4-5 min, eller indtil gennemstegt.
Kom bønner og Sriracha i en skål, og mos groft med en gaffel. Overfør til en stegepande, tilsæt en smule olivenolie*. Opvarm i 2-4 min.
Bland tomat, rødløg, chili, et nip sukker*, en smule olivenolie* og halvdelen af koriander i en skål. Krydr med salt* og peber*. Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.] og resterende koriander i en anden skål, og smag til med salt* og peber*. Varm tortillabrød i 10 sek på en tør pande eller i mikrobølgeovn.
Fyld tortillabrød med bønner, kylling og tomatsalsa. Top med fraiche.