Middelhavssalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavssalat

Middelhavssalat

med oksekødsstrimler, pestodressing & bagte tomater

Denne vidunderlige salat er en fyldig salat, som fører tankerne til middelhavsmad. Basen er couscous og en klassisk og velsmagende pestodressing, der bliver cremet af mayonnaise. Salat, agurk og cherrytomater bidrager med farve og struktur. Salaten er toppet med oksekødsstrimler stegt i middelhavskrydderier, og ristede græskarfrø.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
10 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

200 g

Oksekødsstrimler

125 g

Cherrytomater

30 g

Blandet salat

4 g

Middelhavsdrøm

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

1 stk

Agurk

1 pakke

Græskarkerner

4 g

Oksebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)501 kcal
Energi (kJ)2097 kJ
Fedt29 g
Mættet fedt2.9 g
Kulhydrat43.59 g
Sukker4.9 g
Protein11.89 g
Salt1.3 g

Fremgangsmåde

Bag cherrytomater
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Halver cherrytomater, og overfør til et ildfast fad. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil let karamelliseret. Skyl salat [1/2 pose, 2P] under koldt vand* i et dørslag.

Kog couscous
2

Bring en gryde med vand* [2,5 dl | 5 dl] og oksebouillon i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Lav pestodressing
3

Skræl agurk til lange, tynde bånd, og hak resterende agurk groft. Bland pesto [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, vand* [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Rist græskarkerner
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Rist græskarkerner i 2-3 min. Overfør til en lille skål. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Tilsæt oksekød, Middelhavsdrøm og et nip salt* og peber*, og steg i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bland salat
5

Bland salat, agurk og halvdelen af pestodressing i en stor skål. Vend cherrytomater (inklusive saft fra fadet) i gryden med couscous, og smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret couscous og cherrytomater i dybe tallerkener. Top med salat og oksekød. Dryp med resterende pestodressing. Drys med græskarkerner.