HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMiddelhavssalat
topBanner
Middelhavssalat

Middelhavssalat

med oksekødsstrimler, pestodressing & bagte tomater

Denne vidunderlige salat er en fyldig salat, som fører tankerne til middelhavsmad. Basen er couscous og en klassisk og velsmagende pestodressing, der bliver cremet af mayonnaise. Salat, agurk og cherrytomater bidrager med farve og struktur. Salaten er toppet med oksekødsstrimler stegt i middelhavskrydderier, og ristede græskarfrø.

Tags:Hurtig
Allergener:glutenægsennepmælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
10 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

100 g

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

125 g

Oksekødsstrimler

30 g

Cherrytomater

4 g

Blandet salat

50 g

Middelhavsdrøm

30 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

20 g

Agurk

4 g

Græskarkerner

2.5 dl

Oksebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2096.8328 kJ
Kalorier (kcal)501.155 kcal
Fedt29.1523 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat43.7475 g
Sukker5 g
Protein11.8937 g
Salt1.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Halver cherrytomater, og overfør til et ildfast fad. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil let karamelliseret. Skyl salat [1/2 pose, 2P] under koldt vand* i et dørslag.

2

Bring en gryde med vand* [2,5 dl | 5 dl] og oksebouillon i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

3

Skræl agurk til lange, tynde bånd, og hak resterende agurk groft. Bland pesto [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, vand* [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Rist græskarkerner i 2-3 min. Overfør til en lille skål. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Tilsæt oksekød, Middelhavsdrøm og et nip salt* og peber*, og steg i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

5

Bland salat, agurk og halvdelen af pestodressing i en stor skål. Vend cherrytomater (inklusive saft fra fadet) i gryden med couscous, og smag til med salt* og peber*.

6

Anret couscous og cherrytomater i dybe tallerkener. Top med salat og oksekød. Dryp med resterende pestodressing. Drys med græskarkerner.