Skip to main content
Hurtig cajun-kyllingesalat
Hurtig cajun-kyllingesalat

Hurtig cajun-kyllingesalat

med sprødbagte kikærter og yoghurt-limedressing

Når du har travlt med at få lækker mad på bordet, så skulle du prøve vores fyldige og mættende Hurtig cajun-kyllingesalat. Den er fyldt med stegt kylling og rødløg, sprødbagte krydrede kikærter og en salat med verden lækreste dressing på aioli, yoghurt og limesaft. Og så tager den ingen tid at lave!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Under 650 kcal
Hvedefri
Allergener:
Egg
Senf
Schwefeldioxide und Sulfite
Milk
Celery

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

40 g

Aioli

390 g

Kikærter

200 g

Romainesalat

1 stk

Rødløg

4 g

Ay Cajun-ba

1 stk

Gulerod

1 stk

Lime

75 g

Yoghurt

4 g

Hello Sunrise

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kikærter

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)2507 kJ
Kalorier (kcal)599 kcal
Fedt29.1 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat32.9 g
Sukker10.4 g
Kostfibre12 g
Protein47.9 g
Salt3.5 g
Potassium57.6 mg
Calcium9.9 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Bag kikærter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Hæld væde fra kikærter. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, Hello Sunrise og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.

Steg kylling
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling og rødløg med salt, Ay Cajun-ba og et nip peber i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav salat
3

Imens, skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær lime i både.

Bland yoghurt, aioli, et skvæt limesaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Vend salat og gulerod til skålen.

Server
4

Anret salat i dybe tallerkener.

Top med kylling, rødløg og kikærter.

Server med resterende limebåde.