Når du har travlt med at få lækker mad på bordet, så skulle du prøve vores fyldige og mættende Hurtig cajun-kyllingesalat. Den er fyldt med stegt kylling og rødløg, sprødbagte krydrede kikærter og en salat med verden lækreste dressing på aioli, yoghurt og limesaft. Og så tager den ingen tid at lave!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
40 g
Aioli
390 g
Kikærter
200 g
Romainesalat
1 stk
Rødløg
4 g
Ay Cajun-ba
1 stk
Gulerod
1 stk
Lime
75 g
Yoghurt
4 g
Hello Sunrise
¼ tsk
Salt til kikærter
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Hæld væde fra kikærter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, Hello Sunrise og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling og rødløg med salt, Ay Cajun-ba og et nip peber i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær lime i både.
Bland yoghurt, aioli, et skvæt limesaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Vend salat og gulerod til skålen.
Anret salat i dybe tallerkener.
Top med kylling, rødløg og kikærter.
Server med resterende limebåde.