Tag dine smagsløg med på en tur til Asien med vores Kung fu-nudler og svinekød. Denne ret indfanger essensen af det asiatiske køkken, og kombinerer dristige smage og aromatiske krydderier.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Udonnudler, tørrede
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Pak choi
1 stk
Forårsløg
50 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Hvidløgsfed
40 g
Sød chilisauce
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
300 g
Svineschnitzel
2 spsk
Ketchup til sauce
½ tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Sukker til salat
1 spsk
Mel til sauce
2 dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til stegning
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Snit forårsløg og pak choi fint, og adskil den grønne og hvide del af pak choi.
Hak hvidløg fint.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, bland sød chilisauce, halvdelen af sojasauce, ketchup, sukker, grøntsagsbouillon, mel og vand i en lille skål.
Bland sesamfrø, resterende sojasauce, sukker, halvdelen af forårsløg og den grønne del af pak choi.
Skær svinekød i 1 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Tilsæt hvidløg, peberfrugt, resterende pak choi og forårsløg til stegepanden, og steg i 2-3 min.
Tilsæt woksauce, og kog i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt færdige nudler, og vend sammen.
Anret kung fu-nudler i dybe tallerkener.
Top voksennudler med sesam-pak choi.