Kung fu-nudler og svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Kung fu-nudler og svinekød

med sød chilisauce og sesam-pak choi

Tag dine smagsløg med på en tur til Asien med vores Kung fu-nudler og svinekød. Denne ret indfanger essensen af ​​det asiatiske køkken, og kombinerer dristige smage og aromatiske krydderier.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Pak choi

1 stk

Forårsløg

50 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Sød chilisauce

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

300 g

Svineschnitzel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Ketchup til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Sukker til salat

1 spsk

Mel til sauce

2 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3031 kJ
Kalorier (kcal)724 kcal
Fedt18.5 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat91.4 g
Sukker25.4 g
Protein45.9 g
Salt8.1 g

Fremgangsmåde

1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Snit forårsløg og pak choi fint, og adskil den grønne og hvide del af pak choi.

Hak hvidløg fint.

2

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

3

Imens, bland sød chilisauce, halvdelen af sojasauce, ketchup, sukker, grøntsagsbouillon, mel og vand i en lille skål.

Bland sesamfrø, resterende sojasauce, sukker, halvdelen af forårsløg og den grønne del af pak choi.

4

Skær svinekød i 1 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

5

Tilsæt hvidløg, peberfrugt, resterende pak choi og forårsløg til stegepanden, og steg i 2-3 min.

Tilsæt woksauce, og kog i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt færdige nudler, og vend sammen.

6

Anret kung fu-nudler i dybe tallerkener.

Top voksennudler med sesam-pak choi.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image