Skip to main content
Kartoffelpizza

Kartoffelpizza

med ricotta, karamelliserede løg & rucola

Alle elsker pizza, og man behøver heldigvis aldrig blive træt af dem, da der er så mange måder man kan variere dem på. Her byder vi på en super spændende kartoffelpizza med ricotta, karamellisert løg, rosmarin og rucola.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Pizzadej

(Indeholder: Hvede, Gluten)

300 g

Kartofler

1 stk

Rosmarin

100 g

Ricotta

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Rucola

1 stk

Rødløg

15 ml

Balsamico

1 stk

Æble

1 stk

Agurk, piccolo

stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand

efter behov

Sukker

Næringsindhold

Kalorier (kcal)705.5 kcal
Energi (kJ)2951.9 kJ
Fedt19.6 g
Mættet fedt8.8 g
Kulhydrat92.7 g
Sukker4.1 g
Protein25 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler i tynde skiver. Overfør til en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Fordel i et jævnt lag. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.

Forbered råvarer
2

Hak rosmarin [1 stilk, 2 pers. | 2 stilke, 4 pers.] fint. Hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær æble i tynde skiver. Hak agurk groft. Bland ricotta, hvidløg og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Karamelliser rødløg
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg under omrøring i 4-5 min, og skru ned til lav varme. Tilsæt balsamico, vand* (se ingrediensliste) og et nip sukker*, og steg i yderligere 3 min.

Bag pizza
4

Placer pizzadej (og medfølgende bagepapir) på en bageplade. Fordel ricottablanding på pizzaen. Top med kartofler, rosmarin og mozzarella. Bag pizzaen i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og sprød. Krydr med et stort nip salt* og peber*.

Lav rucolasalat
5

Vend agurk, æble og halvdelen af rucola [1/4 pose, 2 pers. | 1/2 pose, 4 pers.] med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. 

Server
6

Top pizzaen med karamelliserede rødløg og lidt rucola. Server med rucolasalat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image