Skip to main content
Italiensk prosciutto og orzo salat
Italiensk prosciutto og orzo salat

Italiensk prosciutto og orzo salat

2 portioner | med tomat og ost

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du hørt om orzo før? Når du ser posen, ligner det riskorn, men det er faktisk pasta. Orzo passer perfekt i en fyldig frokostsalat. Denne skønne salat indeholder orzo, rucola og cherrytomater, og en cremet pestodressing. Vi topper med prosciutto og høvlet ost, og så er salaten klar til at nydes.

Allergener:
Milk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Prosciutto

40 g

Rucola

125 g

Cherrytomater

40 g

Italiensk hård ost, høvlet

180 g

Orzo

100 g

Cremet pestodressing

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold

Energi (kJ)3176 kJ
Kalorier (kcal)759 kcal
Fedt38.6 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat68.6 g
Sukker5.4 g
Kostfibre3.7 g
Protein32.4 g
Salt5.2 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Kog orzo
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog orzo i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Forbered råvarer
2

Riv prosciutto i store stykker.

Halver cherrytomater.

Skyl rucola. 

Bland salat
3

Bland pestodressing, salt [1/2 tsk] og peber i en stor skål.

Tilsæt orzo, rucola og cherrytomater, og vend sammen.

Server
4

Anret orzo salat i dybe tallerkener. 

Top med prosciutto og drys med høvlet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image