Skip to main content
Varm perlecouscoussalat
Varm perlecouscoussalat

Varm perlecouscoussalat

med champignon, tranebær & valnødder

4.1
(15)

Rul ærmerne op, og træd ind i en vegetarisk regnskov af lækkerier med vores varme perlecouscoussalat, der ikke tager mere end 25-30 minutter at tilberede. Svampe, valnødder og tranebær danner lige så mange smagskombinationer i munden, som der er dyrearter i Amazonas. Top med smeltende pecorino, og padl mod smagenes paradis.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

170 g

Perlecouscous

(Indeholder: Hvede, Gluten)

2 stk

Skalotteløg

1 stk

Zucchini

200 g

Champignon

20 g

Valnødder

150 g

Græsk salatost

60 g

Grøn pesto

(Indeholder: Sulfitter, Mælk)

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

70 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)648.6 kcal
Energi (kJ)2713.8 kJ
Fedt32.2 g
Mættet fedt9.2 g
Kulhydrat66.6 g
Sukker6.4 g
Kostfibre6.3 g
Protein18.7 g
Salt1.7 g

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring en gryde med vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet* er absorberet. 

Forbered grøntsager
2

Skær skalotteløg i tynde skiver. Skær zucchini i kvarte skiver. Skær svampe i tynde skiver. Hak persille fint.

Hak bær & nødder
3

Hak valnødder og tranebær groft.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme.  Steg skalotteløg i 1-2 min. Tilsæt zucchini, svampe og soja. Steg i 4-5 min. Sænk til middelhøj varme. Tilsæt persille, valnødder og tranebær. Krydr med salt* og peber*. Steg i 4-5 min. Tilsæt kogt perlecouscous og creme fraiche [½ unit 2P]. Lad simre i 1 min.

Tilsæt rucola
5

Hak rucola groft. Tilsæt rucola.

Server
6

Anret perlecouscoussalat i dybe tallerkener.