HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVarm Perlecouscoussalat
topBanner
Varm perlecouscoussalat

Varm perlecouscoussalat

med champignon, tranebær & valnødder

Rul ærmerne op, og træd ind i en vegetarisk regnskov af lækkerier med vores varme perlecouscoussalat, der ikke tager mere end 25-30 minutter at tilberede. Svampe, valnødder og tranebær danner lige så mange smagskombinationer i munden, som der er dyrearter i Amazonas. Top med smeltende pecorino, og padl mod smagenes paradis.

Tags:Vegetarisk
Allergener:selleriglutennøddermælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

2 stk

Skalotteløg

1 stk

Zucchini

200 g

Champignon

20 g

Valnødder

(IndeholdernødderKan indeholdejordnødder, sesam)

60 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

75 g

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

70 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

4 dl

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2713.7632 kJ
Kalorier (kcal)648.605 kcal
Fedt32.166 g
Mættet fedt9.2 g
Kulhydrat66.585 g
Sukker6.4 g
Protein18.68 g
Salt1.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet* er absorberet. 

2

Skær skalotteløg i tynde skiver. Skær zucchini i kvarte skiver. Skær svampe i tynde skiver. Hak persille fint.

3

Hak valnødder og tranebær groft.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme.  Steg skalotteløg i 1-2 min. Tilsæt zucchini, svampe og soja. Steg i 4-5 min. Sænk til middelhøj varme. Tilsæt persille, valnødder og tranebær. Krydr med salt* og peber*. Steg i 4-5 min. Tilsæt kogt perlecouscous og creme fraiche [½ unit 2P]. Lad simre i 1 min.

5

Hak rucola groft. Tilsæt rucola.

6

Anret perlecouscoussalat i dybe tallerkener.