
Rul ærmerne op, og træd ind i en vegetarisk regnskov af lækkerier med vores varme perlecouscoussalat, der ikke tager mere end 25-30 minutter at tilberede. Svampe, valnødder og tranebær danner lige så mange smagskombinationer i munden, som der er dyrearter i Amazonas. Top med smeltende pecorino, og padl mod smagenes paradis.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 g
Grøntsagsbouillon
170 g
Perlecouscous
(Indeholder: Hvede, Gluten)
2 stk
Skalotteløg
1 stk
Zucchini
200 g
Champignon
20 g
Valnødder
150 g
Græsk salatost
60 g
Grøn pesto
(Indeholder: Sulfitter, Mælk)
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
70 g
Rucola
4 dl
Vand (trin 1)

Bring en gryde med vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet* er absorberet.

Skær skalotteløg i tynde skiver. Skær zucchini i kvarte skiver. Skær svampe i tynde skiver. Hak persille fint.

Hak valnødder og tranebær groft.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme. Steg skalotteløg i 1-2 min. Tilsæt zucchini, svampe og soja. Steg i 4-5 min. Sænk til middelhøj varme. Tilsæt persille, valnødder og tranebær. Krydr med salt* og peber*. Steg i 4-5 min. Tilsæt kogt perlecouscous og creme fraiche [½ unit 2P]. Lad simre i 1 min.

Hak rucola groft. Tilsæt rucola.

Anret perlecouscoussalat i dybe tallerkener.

