HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconQuinoasalat
topBanner
Quinoasalat

Quinoasalat

med halloumi, cherrytomater & persille

Hurtigt

Denne mættende supersalat er fuld af delikatesser, og vores dygtige kok Sophie har virkelig ramt hovedet på sømmet med gyldenstegte halloumiskiver, modne cherrytomater og quinoa blandet med frisk persille og forårsløg. Top din quinoasalat med cremet citronsauce og crunchy græskarfrø, og nyd hver mundfuld af denne velsmagende og friske sommersalat.

Tags:Vegetarisk
Allergener:sellerimælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

200 g

Quinoa

20 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

3 dl

Gul peberfrugt

Forårsløg

Cherrytomater

Citron

Bredbladet persille

Græskarkerner

Agurk

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1654.6882 kJ
Kalorier (kcal)395.48 kcal
Fedt28.836 g
Mættet fedt16.5 g
Kulhydrat4.77 g
Sukker3.1 g
Protein25.66 g
Salt3.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand*, quinoa og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Sænk til middel varme. Lad simre i 15 min. Si vand* fra. Hæld quinoa tilbage i gryden.

2

Skær halloumi i skiver. Læg i en skål med koldt vand*. 

3

Skær cherrytomater i halve. Hak peberfrugt og agurk groft. Riv citronskal. Skær citron i både. Snit forårsløg fint. Hak persille fint (gem et par blade til anretning). Bland fraiche, citronskal, et nip salt* og peber* i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør med køkkenrulle. Steg i 2 min på hver side.

5

Bland en stor skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en stor skål. Tilsæt quinoa, cherrytomater, peberfrugt, agurk, forårsløg og persille. Smag til med salt* og peber*. Vend det hele sammen.

6

Anret quinoasalat på tallerkener. Top med halloumi, citrondressing, græskarkerner og persilleblade. Server med citronbåde.