topBanner
Quinoasalat

Quinoasalat

med halloumi, cherrytomater & persille

Denne mættende supersalat er fuld af delikatesser, og vores dygtige kok Sophie har virkelig ramt hovedet på sømmet med gyldenstegte halloumiskiver, modne cherrytomater og quinoa blandet med frisk persille og forårsløg. Top din quinoasalat med cremet citronsauce og crunchy græskarfrø, og nyd hver mundfuld af denne velsmagende og friske sommersalat.

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:sellerimælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

100 g

Quinoa

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

1 stk

Gul peberfrugt

1 pakke

Cherrytomater

1 stk

Forårsløg

1 stk

Citron

1 pose

Bredbladet persille

20 g

Græskarkerner

1 stk

Agurk

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2966 kJ
Kalorier (kcal)709 kcal
Fedt37 g
Mættet fedt18 g
Kulhydrat48 g
Sukker18 g
Protein36 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring vand, quinoa og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Sænk til middel varme. Lad simre i 15 min. Si vand fra. Hæld quinoa tilbage i gryden.

2

Skær halloumi i skiver. Læg i en skål med koldt vand.

3

Skær cherrytomater i halve. Hak peberfrugt og agurk groft. Riv citronskal. Skær citron i både. Snit forårsløg fint. Hak persille fint (gem et par blade til anretning).Bland fraiche, citronskal, et nip salt og peber i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør med køkkenrulle. Steg i 2 min på hver side.

5

Bland en stor skvæt citronsaft og en smule olivenolie i en stor skål. Tilsæt quinoa, cherrytomater, peberfrugt, agurk, forårsløg og persille. Smag til med salt og peber. Vend det hele sammen.

6

Anret quinoasalat på tallerkener. Top med halloumi, citrondressing, græskarkerner og persilleblade. Server med citronbåde.