Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Quinoasalat

Quinoasalat

med halloumi, cherrytomater & persille

Denne mættende supersalat er fuld af delikatesser, og vores dygtige kok Sophie har virkelig ramt hovedet på sømmet med gyldenstegte halloumiskiver, modne cherrytomater og quinoa blandet med frisk persille og forårsløg. Top din quinoasalat med cremet citronsauce og crunchy græskarfrø, og nyd hver mundfuld af denne velsmagende og friske sommersalat.

Tags:
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

100 g

Quinoa

200 g

Halloumi

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Forårsløg

250 g

Cherrytomater

1 stk

Citron

1 pose

Bredbladet persille

1 pakke

Græskarkerner

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

75 g

Fraiche

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)395 kcal
Energi (kJ)1655 kJ
Fedt28.84 g
Mættet fedt16.5 g
Kulhydrat4.77 g
Sukker3.1 g
Protein25.66 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Kog quinoa
1

Bring vand*, quinoa og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Sænk til middel varme. Lad simre i 15 min. Si vand* fra. Hæld quinoa tilbage i gryden.

Forbered halloumi
2

Skær halloumi i skiver. Læg i en skål med koldt vand*. 

Forbered grøntsager
3

Skær cherrytomater i halve. Hak peberfrugt og agurk groft. Riv citronskal. Skær citron i både. Snit forårsløg fint. Hak persille fint (gem et par blade til anretning). Bland fraiche, citronskal, et nip salt* og peber* i en lille skål.

Steg halloumi
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør med køkkenrulle. Steg i 2 min på hver side.

Bland quinoasalat
5

Bland en stor skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en stor skål. Tilsæt quinoa, cherrytomater, peberfrugt, agurk, forårsløg og persille. Smag til med salt* og peber*. Vend det hele sammen.

Server
6

Anret quinoasalat på tallerkener. Top med halloumi, citrondressing, græskarkerner og persilleblade. Server med citronbåde.