Pestotoppet hvid fisk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pestotoppet hvid fisk

Pestotoppet hvid fisk

med krydrede kartofler og tomatsalat

Tag hele familien med i køkkenet i aften, vi skal nemlig lave en masse godt. Vi ovnbager kartofler krydrede med vores egen krydderiblanding som vi kalder Mamas favorit. De får selskab i ovnen af kuller, som vi topper med panko og pesto. Vi serverer herlighederne med en frisk tomatsalat med rødløg, rucola og balsamicodressing, og cremet mayonnaise.

Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Torsk

(Indeholder: Fisk)

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

½ stk

Rødløg

30 g

Grøn pesto

(Indeholder: Sulfitter, Mælk)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

1 stk

Tomat

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

500 g

Kartofler

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

40 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Olie til dressing

½ tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til panering

¼ tsk

Salt til panering

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3185 kJ
Kalorier (kcal)761 kcal
Fedt41.3 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat62.2 g
Sukker8.5 g
Protein31.9 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Mamas Favorit, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Lav dressing
2

Imens, bland balsamico, olivenolie, sukker, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav topping
3

Bland panko, pesto, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Bag fisk
4

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Overfør til et ildfast fad, og top med pestotopping.

Bag i ovnen i resterende tid, når kartoflerne har 10 min tilbage, eller indtil gylden og gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav salat
5

Skyl rucola.

Hak tomat groft.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Vend rødløg, tomat og rucola i skålen med balsamicodressing.

Server
6

Anret kartofler, fisk og salat på tallerkener.

Server med mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image