Tag hele familien med i køkkenet i aften, vi skal nemlig lave en masse godt. Vi ovnbager kartofler krydrede med vores egen krydderiblanding som vi kalder Mamas favorit. De får selskab i ovnen af kuller, som vi topper med panko og pesto. Vi serverer herlighederne med en frisk tomatsalat med rødløg, rucola og balsamicodressing, og cremet mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Torsk
(Indeholder: Fisk)
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
½ stk
Rødløg
30 g
Grøn pesto
(Indeholder: Sulfitter, Mælk)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
1 stk
Tomat
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
500 g
Kartofler
12 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
40 g
Rucola
½ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Olie til dressing
½ tsk
Sukker til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
1 spsk
Olie til panering
¼ tsk
Salt til panering
¼ tsk
Salt til fisk
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Mamas Favorit, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte
Imens, bland balsamico, olivenolie, sukker, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Bland panko, pesto, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Overfør til et ildfast fad, og top med pestotopping.
Bag i ovnen i resterende tid, når kartoflerne har 10 min tilbage, eller indtil gylden og gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Skyl rucola.
Hak tomat groft.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Vend rødløg, tomat og rucola i skålen med balsamicodressing.
Anret kartofler, fisk og salat på tallerkener.
Server med mayonnaise.