topBanner
Broccolitabouleh

Broccolitabouleh

med dukkahpaneret kylling & ovnbagte cherrytomater

Forbered dig på en duft- og smagseksplosion med denne broccolitabouleh lavet på fyldig bulgur og forfriskende persille ledsaget af krydret dukkahkylling og søde, ovnbagte tomater.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutennøddersellerisesamjordnøddermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

85 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

4 g

Kyllingebouillon

250 g

Cherrytomater

250 g

Broccoli

½ stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

15 g

Dukkah

(Indeholdernødder, selleri, sesam, jordnødder)

2 stk

Kyllingebrystfilet

1 stk

Citron

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2109 kJ
Kalorier (kcal)504 kcal
Fedt11 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat40 g
Sukker12 g
Protein48 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.Bring vand* [170 ml, 2 pers. | 340 ml, 4 pers.] og kyllingebouillon i kog i en gryde.Tilsæt bulgur, og kog i 2-3 min. Tag gryden af varmen, og dæk til med låg. Lad hvile i 12-15 min.

2

Halver cherrytomater, og fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i 10-15 min. Skær kylling i strimler, bland den med dukkah og et stort nip salt* i en skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.Steg kylling i 5-6 min på hver side.

4

Riv broccoli. Hak rødløg fint. Hak persille fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland broccoli, rødløg, citronskal og 1/2 persille i en skål. Tilsæt en smule olivenolie, et nip salt og peber*.

5

Bland fraiche og en smule citronsaft i en skål. Smag til med salt og peber. Tilsæt bulgur til skålen med broccoli, og vend sammen.

6

Anret broccolitabouleh, kylling og cherrytomater i dybe tallerkener. Top med resterende persille. Server med citronbåde.