HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBroccolitabouleh
topBanner
Broccolitabouleh

Broccolitabouleh

med dukkahpaneret kylling & ovnbagte cherrytomater

Børnevenlig

Forbered dig på en duft- og smagseksplosion med denne broccolitabouleh lavet på fyldig bulgur og forfriskende persille ledsaget af krydret dukkahkylling og søde, ovnbagte tomater.

Tags:HurtigLet at lave
Allergener:mælknøddersellerisesamjordnøddergluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

250 g

Dukkah

(Indeholdernødder, selleri, sesam, jordnødder)

250 g

Broccoli

85 g

Kyllingebouillon

280 g

Cherrytomater

½ stk

Bulgur

(Indeholdergluten)

1

Kyllingebrystfilet

3 dl

Rødløg

Citron

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1742.6357 kJ
Kalorier (kcal)416.5 kcal
Fedt6.423 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat35.5065 g
Sukker8.2 g
Protein46.1015 g
Salt0.2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Bring vand* [170 ml, 2 pers. | 340 ml, 4 pers.] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 2-3 min. Tag gryden af varmen, og dæk til med låg. Lad hvile i 12-15 min.

2

Halver cherrytomater, og fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i 10-15 min. Skær kylling i strimler, bland den med dukkah og et stort nip salt* i en skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side.

4

Riv broccoli. Hak rødløg fint. Hak persille fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland broccoli, rødløg, citronskal og 1/2 persille i en skål. Tilsæt en smule olivenolie*, et nip salt* og peber*. 

5

Bland fraiche og en smule citronsaft i en skål. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt bulgur til skålen med broccoli, og vend sammen.

6

Anret broccolitabouleh, kylling og cherrytomater i dybe tallerkener. Top med resterende persille. Server med citronbåde.