Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Gyldenstegte majs- og baconfritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegte majs- og baconfritters

Gyldenstegte majs- og baconfritters

med strimlet kålsalat og krydret yoghurt

Har I børn, som elsker nuggets og frikadeller? Så frister vi med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde majs- og baconfritters, med mozzarella og hvidløg, som bliver hele familiens nye favorit! Vi serveret de dejlige fritters med en frisk salat med kål, æble og radiser, og en cremet yoghurtdressing.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

140 g

Bacon, tern

2 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

75 g

Radiser

1 dåse

Majs

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

2 g

Hvide Løjer & Urter

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Hvedemel (trin 3)

2 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)628 kcal
Energi (kJ)2628 kJ
Fedt33.8 g
Mættet fedt15 g
Kulhydrat48.8 g
Sukker25.7 g
Protein32.4 g
Salt4.3 g

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle (lad stegefedtet blive i panden).

Forbered grøntsager
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Snit forårsløg fint.

Skær æble i tynde, halve skiver. 

Skær radiser i tynde skiver.

Hæld væde fra majs.

Bland frittersfars
3

Pisk æg [2 stk | 4 stk] i en stor skål.

Tilsæt gulerod, majs, bacon, forårsløg, mozzarella, Hvide Løjer & Urter [1/2 pakke, 2P], hvedemel [3 spsk | 6 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og rør godt rundt.

Steg fritters
4

Hæld olivenolie i samme stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Vend ikke for tidligt, da de kan falde sammen.

Bland salat
5

Bland yoghurt og vand [1 spsk I 2 spsk] i en lille skål. 

Bland kålblanding, æble og radiser i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Tilsæt halvdelen af dressing, krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Server
6

Anret majs- og baconfritters og salat på tallerkener.

Server med resterende dressing.