
Har I børn, som elsker nuggets og frikadeller? Så frister vi med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde majs- og baconfritters, med mozzarella og hvidløg, som bliver hele familiens nye favorit! Vi serveret de dejlige fritters med en frisk salat med kål, æble og radiser, og en cremet yoghurtdressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
140 g
Bacon, tern
2 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
75 g
Radiser
1 dåse
Majs
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder: Mælk)
2 g
Hvide Løjer & Urter
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
150 g
Kålblanding, skåret
1 stk
Æble
3 spsk
Hvedemel (trin 3)
2 stk
Æg (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
1 spsk
Vand (trin 5)

Opvarm en mellemstor, torr stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle, lad fedtet blive i stegepanden.

Riv gulerod (uskrællet). Skær forårsløg i tynde skiver. Halver æble, fjern kernehus og skær i tynde skiver. Skær radise i tynde skiver. Hæld væde fra majs.

Pisk æg [2 st | 4 st] i en stor skål. Tilsæt revet gulerod, majs, bacon, forårsløg, mozzarella, Hvide Løjer & Urter [1/2 pose, 2P], hvedemel [3 spsk | 6 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og rør godt rundt.

Opvarm stegepanden som du brugte til bacon på middelhøj varme og hæld olivenolie i så hele bunden er dækket. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side, indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Brug to stegepander til 4P. TIP: Pas på ikke at vende fritters for tidligt, så kan de falde sammen.

Bland yoghurt, vand [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål. Bland kålmix, æble og radise i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie. Rør i halvdelen af yoghurtdressingen og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

Anret majs- og baconfritters og salat på tallerkener. Server med resterende yoghurtdressing.