
Gyldenstegte majs- og baconfritters
med strimlet kålsalat og krydret yoghurt
Har I børn, som elsker nuggets og frikadeller? Så frister vi med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde majs- og baconfritters, med mozzarella og hvidløg, som bliver hele familiens nye favorit! Vi serveret de dejlige fritters med en frisk salat med kål, æble og radiser, og en cremet yoghurtdressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
140 g
Bacon, tern
2 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
75 g
Radiser
1 dåse
Majs
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
2 g
Hvide Løjer & Urter
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
150 g
Kålblanding, skåret
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Æble
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 spsk
Hvedemel (trin 3)
2 stk
Æg (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
1 spsk
Vand (trin 5)
Fremgangsmåde

Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle (lad stegefedtet blive i panden).

Riv gulerod (uskrællet) groft.
Snit forårsløg fint.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Skær radiser i tynde skiver.
Hæld væde fra majs.

Pisk æg [2 stk | 4 stk] i en stor skål.
Tilsæt gulerod, majs, bacon, forårsløg, mozzarella, Hvide Løjer & Urter [1/2 pakke, 2P], hvedemel [3 spsk | 6 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og rør godt rundt.

Hæld olivenolie i samme stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Vend ikke for tidligt, da de kan falde sammen.

Bland yoghurt og vand [1 spsk I 2 spsk] i en lille skål.
Bland kålblanding, æble og radiser i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Tilsæt halvdelen af dressing, krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Anret majs- og baconfritters og salat på tallerkener.
Server med resterende dressing.