Skip to main content
Gyldenstegte majs- og baconfritters
Gyldenstegte majs- og baconfritters

Gyldenstegte majs- og baconfritters

med strimlet kålsalat og krydret yoghurt

4.0
(329)

Har I børn, som elsker nuggets og frikadeller? Så frister vi med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde majs- og baconfritters, med mozzarella og hvidløg, som bliver hele familiens nye favorit! Vi serveret de dejlige fritters med en frisk salat med kål, æble og radiser, og en cremet yoghurtdressing.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

140 g

Bacon, tern

2 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

75 g

Radiser

1 dåse

Majs

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder: Mælk)

2 g

Hvide Løjer & Urter

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

150 g

Kålblanding, skåret

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Hvedemel (trin 3)

2 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Vand (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)2628 kJ
Kalorier (kcal)628 kcal
Fedt33.8 g
Mættet fedt15 g
Kulhydrat48.8 g
Sukker25.7 g
Kostfibre10.8 g
Protein32.4 g
Kolesterol0.2 mg
Salt4.3 g
Iron0.3 mg

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Opvarm en mellemstor, torr stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle, lad fedtet blive i stegepanden.

 

Forbered grøntsager
2

Riv gulerod (uskrællet). Skær forårsløg i tynde skiver. Halver æble, fjern kernehus og skær i tynde skiver. Skær radise i tynde skiver. Hæld væde fra majs.

 

Bland frittersfars
3

Pisk æg [2 st | 4 st] i en stor skål. Tilsæt revet gulerod, majs, bacon, forårsløg, mozzarella, Hvide Løjer & Urter [1/2 pose, 2P], hvedemel [3 spsk | 6 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og rør godt rundt.

 

Steg fritters
4

Opvarm stegepanden som du brugte til bacon på middelhøj varme og hæld olivenolie i så hele bunden er dækket. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side, indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Brug to stegepander til 4P. TIP: Pas på ikke at vende fritters for tidligt, så kan de falde sammen.

 

Bland salat
5

Bland yoghurt, vand [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål. Bland kålmix, æble og radise i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie. Rør i halvdelen af yoghurtdressingen og krydr med salt  [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

 

Server
6

Anret majs- og baconfritters og salat på tallerkener. Server med resterende yoghurtdressing.