Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
2 stk
Tomat
1 stk
Agurk
75 ml
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
15 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
500 g
Kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citron
1 stk
Rødløg
1 stk
Bredbladet persille
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Skær citron i både. Skær rødløg i både (gem 1-2 både til trin 5). Riv agurk fint, og krydr med et nip salt*.
Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie* og citronsaft [1 spsk | 2 spsk ]. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.
Riv hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Pres væde fra agurk. Bland agurk, yoghurt og hvidløg i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Krydr kylling med et nip salt* og peber*. Brun i 2 min på hver side, og overfør til en bageplade med bagepapir. Fordel rødløg på samme bageplade. Bag i ovnen i 10-12 min.TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hak resterende rødløg fint. Hak tomat groft. Hak persille groft. Bland rødløg, tomat, persille (gem lidt til anretning), balsamico og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.
Anret kylling, kartofler, tomatsalat og tzatziki på tallerkener. Top med resterende persille.