Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Elote er navnet på en klassisk mexicansk dip med majs. Vores cremede udgave indeholder mayonnaise, creme fraiche og koriander, og vi serverer den toppet med smuldret salatost. Med sprøde tortillachips som tilbehør er det bare at sige "buen provecho" (velbekomme)!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 dåse
Majs
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 g
Chiliflager
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde spor af: Mælk)
100 g
Græsk salatost
(Indeholder: Mælk)
½ tsk
Salt til grøntsager
½ tsk
Salt til dressing
Hæld væde fra majs.
Opvarm en stegepande til middelhøj varme.
Steg majs i 6-7 min, eller indtil gyldne.
Krydr med salt.
Hak koriander fint.
Skær lime i både.
Smuldr salatost.
Bland mayonnaise, fraiche, chiliflager, halvdelen af koriander, salt og et nip peber i en stor skål.
Bland majs og et stort skvæt limesaft i.
Smuldr salatost over majsdip, og top med resterende koriander.
Server med limebåde og tortillachips.