topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet estragon-tortelloni

Cremet estragon-tortelloni

med stegt portobello og spinat

I aften frister vi med en lynhurtig pastaret, som hele familien vil elske. Vi steger portobello og løg, og tilsætter derefter grøntsagsbouillon, sojasauce og ost. Så havner svampefyldte tortelloni i den skønne sauce, og som et ekstra twist tilsætter vi også frisk spinat og estragon. Få minutter senere er pastaretten klar til at nydes.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Selleri
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svampetortelloni

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Fisk, Sennep, Soja, Krebsdyr, Bløddyr, Selleri, Nødder)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Estragon

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Portobello

1 stk

Løg

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2912 kJ
Kalorier (kcal)696 kcal
Fedt35.8 g
Mættet fedt14.3 g
Kulhydrat66.7 g
Sukker11.6 g
Protein25.3 g
Salt3.8 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak portobello groft. 

Skær løg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint. 

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg portobello og løg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, sojasauce [½ pakke, 2P], tortelloni, finrevet ost og vand [1 dl | 2 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og pastaen er 'al dente'.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Tilsæt spinat
3

Imens, riv estragon groft. 

Skyl spinat. 

Tilsæt spinat og estragon lige inden servering, og vend sammen. 

Server
4

Anret estragon-tortelloni i dybe tallerkener. 

Drys med græskarkerner.