Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpaneret kylling

Cajunpaneret kylling

med krydrede kartofler og frisk tomatsalat

En rigtig god weekend starter med en fantastisk fredagsmiddag, og vi har den perfekte opskrift! Her går vi all in med vores yndlingskrydderi: cajun-krydret, paneret kylling serveret med cajun-krydret og gyldenbagte kartofler, som du dypper i lækker aioli. Server med salsa på friske grøntsager og en lækker dressing.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Proteinrig
Allergener:
Gluten
Hvede
Egg
Schwefeldioxide und Sulfite
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

25 g

Panko

4 g

Mamas Favorit

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

12 ml

Balsamico

280 g

Kyllingebryst

40 g

Aioli

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

1 stk

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 tsk

Sukker til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2627 kJ
Kalorier (kcal)628 kcal
Fedt17.9 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat69.6 g
Sukker14.9 g
Kostfibre7.3 g
Protein46.2 g
Kolesterol0.1 mg
Salt4.9 g
Trans Fat0.2 g
Potassium1396 mg
Calcium20 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Mamas Favorit, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered grøntsager
2

Hak tomat, persille og peberfrugt fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Paner kylling
3

Læg kylling mellem to stykker bagepapir på et andet skærebræt, bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.

Pisk æg i en dyb tallerken.

Bland hvidløg, Ay Cajun-ba, panko, salt og et nip peber i en anden dyb tallerken.

Vend kylling i æg og derefter i panering.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav tomatsalsa
5

Imens, bland tomat, peberfrugt, persille, balsamico og sukker i en skål.

Krydr med salt og et nip peber.

Server
6

Anret kylling, kartofler og tomatsalat på tallerkener.

Server med aioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image