Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bánh mì

Bánh mì

med kylling, syltet gulerod & asiatisk mayo

Mmm - fantastisk velsmagende sandwich til aftensmad, det er slet ikke dumt! Ud over pulled kylling fylder du din baguette med agurk, syltede gulerødder, spejlæg, frisk koriander og mynte. Chili og tynde løgskiver giver et dejligt svirp, mens asiatisk mayo giver det lidt ekstra. Retten er virkeligt hurtigt at lave, smager fantastisk og er latterligt nem. Denne bánh mì får vores varmeste anbefalinger!

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Mynte & koriander

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

1 stk

Rød chili

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 stk

Baguette

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 4)

2 spsk

Vand* (trin 2)

efter behov

Sukker* (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)386 kcal
Energi (kJ)1615 kJ
Fedt17.3 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat12.04 g
Sukker10.8 g
Protein41.79 g
Salt1.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær agurk i tynde stave. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær chili i tynde skiver. Hak mynte og koriander groft. Del brød i to, og skær over på langs.

Sylt gulerod
2

Bland hvidvinseddike og vand* [2 msk I 4 msk] med et nip sukker* og salt* i en lille skål. Vend gulerod i skålen, og stil til side. Skær kylling i 3 cm skiver på et andet skærebræt. Bland Hvide Løjer & Urter og en smule olivenolie* i en skål. Vend kylling i skålen.

Brun kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Brun kylling i 2-3 min på hver side. Krydr med salt* og peber*, og overfør til en bageplade med bagepapir. Læg brød på samme bageplade, og bag i ovnen i 5-6 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Spejl æg
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 pc I 4 pc] i 4-5 min, eller indtil æggehviden er stivnet, men æggeblommen stadig er lidt flydende.

Bland asiatisk mayo
5

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Tag bagepladen med kylling og brød ud af ovnen. Brug to gafler til at trække kødet ud i mindre stykker. Hæld væde fra gulerod.

Server
6

Smør underbolle og overbolle med asiatisk mayo. Fyld med agurk, gulerod, koriander, mynte, rødløg, kylling, chili og spejlægTIP: Server overskydende grøntsagerne, som ikke får ikke plads i brødet, ved siden af.