Skip to main content
Bánh mì

Bánh mì

med kylling, syltet gulerod og asiatisk mayo (OBS! Æg medfølger ikke!)

4.1
(1,7 t)

Mmm - fantastisk velsmagende sandwich til aftensmad, det er slet ikke dumt! Ud over pulled kylling fylder du din baguette med agurk, syltede gulerødder, spejlæg, frisk koriander og mynte. Chili og tynde løgskiver giver et dejligt svirp, mens asiatisk mayo giver det lidt ekstra. Retten er virkeligt hurtigt at lave, smager fantastisk og er latterligt nem. Denne bánh mì får vores varmeste anbefalinger!

Tags:
Hurtig
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Sesam
Æg
Sennep
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Agurk

280 g

Kyllingebryst

25 ml

Hvidvinseddike

1 stk

Rød chili

2 stk

Baguette

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Gluten, Hvede, Sesam, Æg, Sennep, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 4)

2 spsk

Vand* (trin 2)

efter behov

Sukker* (trin 2)

Næringsindhold

Energi (kJ)3090 kJ
Kalorier (kcal)738 kcal
Fedt24.9 g
Mættet fedt3.6 g
Kulhydrat74.6 g
Sukker15.4 g
Kostfibre7.7 g
Protein50.7 g
Kolesterol0.2 mg
Salt2.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær agurk i tynde stave. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær chili i tynde skiver. Hak mynte og koriander groft. Del brød på midten.

Sylt gulerod
2

Bland hvidvinseddike og vand* [2 spsk I 4 spsk] med et nip sukker* og salt* i en lille skål. Vend gulerod i skålen, og stil til side. Skær kylling i 3 cm strimler på et andet skærebræt. Bland Hvide Løjer & Urter og en smule olivenolie* i en skål. Vend kylling i skålen.

Brun kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Brun kylling i 2-3 min på hver side, og krydr med et nip salt* og peber*.

Bag kylling og brød
4

Overfør kylling til en bageplade med bagepapir. Læg brød på samme bageplade, og bag i ovnen i 5-6 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Spejl æg
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk I 4 stk] i 4-5 min, eller indtil æggehviden er stivnet, men æggeblommen stadig er lidt flydende. Tag bagepladen med kylling og brød ud af ovnen. Brug to gafler til at trække kødet ud i mindre stykker. Hæld væde fra gulerod.

Server
6

Smør brød med asiatisk mayonnaise. Fyld med agurk, gulerod, koriander, mynte, rødløg, kylling, chili og spejlægTIP: Undlad chilien, hvis du ikke er til stærk mad.