
Mmm - fantastisk velsmagende sandwich til aftensmad, det er slet ikke dumt! Ud over pulled kylling fylder du din baguette med agurk, syltede gulerødder, spejlæg, frisk koriander og mynte. Chili og tynde løgskiver giver et dejligt svirp, mens asiatisk mayo giver det lidt ekstra. Retten er virkeligt hurtigt at lave, smager fantastisk og er latterligt nem. Denne bánh mì får vores varmeste anbefalinger!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 pose
Mynte & koriander
1 stk
Agurk
280 g
Kyllingebryst
25 ml
Hvidvinseddike
1 stk
Rød chili
2 stk
Baguette
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
1 stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Gluten, Hvede, Sesam, Æg, Sennep, Soja)
2 stk
Æg (trin 4)
2 spsk
Vand* (trin 2)
efter behov
Sukker* (trin 2)

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær agurk i tynde stave. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær chili i tynde skiver. Hak mynte og koriander groft. Del brød på midten.

Bland hvidvinseddike og vand* [2 spsk I 4 spsk] med et nip sukker* og salt* i en lille skål. Vend gulerod i skålen, og stil til side. Skær kylling i 3 cm strimler på et andet skærebræt. Bland Hvide Løjer & Urter og en smule olivenolie* i en skål. Vend kylling i skålen.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Brun kylling i 2-3 min på hver side, og krydr med et nip salt* og peber*.

Overfør kylling til en bageplade med bagepapir. Læg brød på samme bageplade, og bag i ovnen i 5-6 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk I 4 stk] i 4-5 min, eller indtil æggehviden er stivnet, men æggeblommen stadig er lidt flydende. Tag bagepladen med kylling og brød ud af ovnen. Brug to gafler til at trække kødet ud i mindre stykker. Hæld væde fra gulerod.

Smør brød med asiatisk mayonnaise. Fyld med agurk, gulerod, koriander, mynte, rødløg, kylling, chili og spejlæg. TIP: Undlad chilien, hvis du ikke er til stærk mad.