Skip to main content

Thai chicken panang curry

with green bean salad and lime pickled shallot

Tags:
Mælkefri
Allergener:
Jordnødder
Soja
Pesce
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

30 g

Rød karrypasta

50 g

Peanutbutter

180 ml

Kokosmælk

150 g

Basmatiris

1 stk

Citrongræs

30 g

Fish sauce

1 stk

Ristede løg

1 stk

Koriander

½ stk

Rød chili

20 g

Saltede peanuts

150 g

Grønne bønner

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Lime

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til syltning

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Olie til stegning

2.5 dl

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)4345 kJ
Kalorier (kcal)1038 kcal
Fedt48.7 g
Mættet fedt21.4 g
Kulhydrat93 g
Sukker14.5 g
Kostfibre10.5 g
Protein58.9 g
Kolesterol0.3 mg
Salt6.4 g
Potassium286.2 mg
Calcium70.2 mg
Iron1.5 mg

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image