Lyst til en vegetarisk middag med et indisk tvist? Så prøv vores Veggiestrimler og tomat-koriandersalat på naanbrød. Her får du en krydret og smagfuld oplevelse fyldt med farverige ingredienser, der tilfredsstiller alle sanserne!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Naanbrød
(Indeholder Hvede, Gluten, Mælk)
450 g
Sød kartoffel
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
1 stk
Rødløg
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Panamad
1 pose
Koriander
1 stk
Tomat
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
1 spsk
Smør til løg
1 spsk
Smør til brød
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær sød kartoffel (uskrællet) i både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med halvdelen af Panamad, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland yoghurt, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.
Steg vegansk kebab og rødløg med salt, resterende Panamad og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt smør, og tag panden af varmen.
Imens, hak tomat og koriander groft, og overfør til en lille skål.
Krydr med et nip salt.
Smør naanbrød med smør.
Placer naanbrød direkte på risten i ovnen, og bag i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.
Top naanbrød med vegansk kebab, rødløg og tomatsalat.
Dryp med yoghurtdressing.
Server med søde kartofler.