Veggiestrimler og tomatsalat på naanbrød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Veggiestrimler og tomatsalat på naanbrød

Veggiestrimler og tomatsalat på naanbrød

med søde kartofler og hvidløgsyoghurt

Lyst til en vegetarisk middag med et indisk tvist? Så prøv vores Veggiestrimler og tomat-koriandersalat på naanbrød. Her får du en krydret og smagfuld oplevelse fyldt med farverige ingredienser, der tilfredsstiller alle sanserne!

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Soja
Sennep
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Naanbrød

(Indeholder Hvede, Gluten, Mælk)

450 g

Sød kartoffel

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

1 stk

Rødløg

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Panamad

1 pose

Koriander

1 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

1 spsk

Smør til løg

1 spsk

Smør til brød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3981 kJ
Kalorier (kcal)952 kcal
Fedt39.6 g
Mættet fedt61.4 g
Kulhydrat107 g
Sukker8.9 g
Protein34.9 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Bag søde kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær sød kartoffel (uskrællet) i både. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med halvdelen af Panamad, salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav hvidløgsdressing
2

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.

Steg vegansk kebab
3

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.

Steg vegansk kebab og rødløg med salt, resterende Panamad og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt smør, og tag panden af varmen.

Lav salat
4

Imens, hak tomat og koriander groft, og overfør til en lille skål.

Krydr med et nip salt.

Varm naanbrød
5

Smør naanbrød med smør.

Placer naanbrød direkte på risten i ovnen, og bag i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Top naanbrød med vegansk kebab, rødløg og tomatsalat.

Dryp med yoghurtdressing.

Server med søde kartofler.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image