HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconIngefærstegt Broccoli Og Svampewok
topBanner
Ingefærstegt broccoli- og svampewok

Ingefærstegt broccoli- og svampewok

med brune ris, cashewnødder & lime

I aften laver vi en vidunderlig wok med masser af skønne grøntsager! Vi steger svampe, løg og broccoli, som får fantastisk smag ved at blive stegt sammen med woksauce, sriracha og lime. Vi serverer med ris, der får en opgradering af at blive kogt med stegt ingefær og hvidløg, og så topper vi med forårsløg og cashewnødder!

Tags:VegetariskUnder 650 kcal
Allergener:nødderglutensesamsojasulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

40 g

Cashewnødder

(Indeholdernødder)

2 stk

Hvidløgsfed

200 g

Champignon

1 stk

Ingefær

170 g

Brune ris

250 g

Broccoli

1 stk

Løg

1 stk

Forårsløg

1 stk

Lime, økologisk

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, sesam, soja, sulfitter)

10 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 1)

5 dl

Vand* (trin 1)

efter behov

Smør* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2500.6091 kJ
Kalorier (kcal)597.6599 kcal
Fedt13.6193 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat90.5222 g
Sukker17.7 g
Protein20.912 g
Salt2.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv ingefær fint. Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stor gryde på middel varme. Svits ingefær og halvdelen af hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [5 dl | 10 dl], og bring i kog. Skyl ris under koldt vand* i en si. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] til gryden, og dæk til med låg. Kog på lav varme i 25-30 min, eller indtil vandet er absorberet. 

2

Skær broccoli i små buketter. Hak svampe groft. Hak løg fint. Snit forårsløg fint. Skær lime i både. Hak cashewnødder groft.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svampe, løg og resterende hvidløg under omrøring i 5-7 min.

4

Tilsæt broccoli, et skvæt vand* og et nip salt* og peber*, og steg under omrøring i 8-10 min, eller indtil møre. TIP: Tilsæt et skvæt vand undervejs, så det ikke brænder på.

5

Tilsæt woksauce, sriracha [1/2 pakke, 2P], et skvæt limesaft og et skvæt vand*, og lad simre under omrøring i 2-3 min.TIP: Undlad srirachaen, hvis ikke alle er til stærk mad. 

6

Anret ris og wok i skåle. Top med forårsløg og cashewnødder. Server med limebåde.